Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στη Μάνη! Ο ιερέας διαγνώστηκε με μεταδιδόμενο νόσημα (video)

Must Read

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 12χρονης από ιερέα στη Μάνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ο ιερέας που φέρεται να ασέλγησε στο κορίτσι, πάσχει από σοβαρό λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.

Το νόσημα διαγνώστηκε όταν ο 57χρονος ιερέας μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως υποβλήθηκε σε κάποιες καθιερωμένες εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης: «Ο ιερέας με κακοποιούσε και η μαμά ήταν εκεί»

Μετά τη διάγνωση μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για αρκετές μέρες. Ο ιερέας ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το νόσημα, ενώ η 12χρονη ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας.

Ο ιερέας παρέμεινε κρατούμενος σε ένα από τα τέσσερα κελιά που είχαν ειδικά διαμορφωθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για την κράτηση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This