Ατάραχος ο συζυγοκτόνος της Κρήτης – Ισχυρίζεται ότι είχε λόγο για το φόνο (video)

Must Read

Ατάραχος παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο 54χρονος συζυγοκτόνος από τη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (23/12) στις δικαστικές αρχές και μέσω της συνηγόρου του, Αλεξάνδρας Σπανάκη, αιτήθηκε προθεσμία μέχρι αύριο, Τρίτη, για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Στον 54χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με τον ίδιο να δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε και να ισχυρίζεται ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και σκότωσε την σύζυγο του.

Όπως, δε, τόνισε η κα Σπανάκη, ο κατηγορούμενος πριν το συμβάν είχε βγει με τη γυναίκα του έξω και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δείτε επίσης: Ληστεία σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στο Χαλάνδρι – Άρπαξαν δύο χιλιάδες ευρώ

Είχε βίαιο παρελθόν

Σύμφωνα με μαρτυρίες που βγαίνουν σταδιακά στο φως της δημοσιότητας, ο 54χρονος δράστης φαίνεται πως είχε βίαιο παρελθόν εις βάρος της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλουν άνθρωποι του κύκλου του ζευγαριού, η 33χρονη γυναίκα είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βίας.

«Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», επεσήμανε μία γειτόνισσα.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

Το μοιραίο βράδυ

Ένα ακόμα περιστατικό έντονης λογομαχίας συνέβη και το μοιραίο βράδυ με τον τσακωμό τους να οπλίζει το χέρι του 54χρονου, ο οποίος και πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής με την κυνηγετική του καραμπίνα το θύμα και το άφησε αιμόφυρτο στο πάτωμα του σπιτιού τους.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η κουμπάρα του ζευγαριού για το συμβάν «δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει – ποτέ δεν το είχα δει – πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει».

«Πάω το παιδί μία βόλτα κι επιστρέφω να παραδοθώ»

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες για τη στάση του δράστη αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η κουμπάρα του ζευγαριού, ο 54χρονος έφυγε από το σπίτι μετά το συμβάν για να πάει βόλτα το παιδί τους.

«Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονιά «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This