Κυριακή 9/5/2021

Επικηρυγμένος φονιάς ο Πακιστανός που βρέθηκε με κομμένα αυτιά και λαιμό

Προσφυγή στον Άρειο Πάγο φαίνεται είχε κάνει ο Πακιστανός που βρέθηκε δολοφονημένος με κομμένα αυτιά και λαιμό τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το άψυχο σώμα του 23χρονου άνδρα προκάλεσε σοκ με την αγριότητα που δολοφονήθηκε και βρέθηκε πεταμένο στην παραλία του Αλμυρού.

Ο Πακιστανός φέρεται ότι είχε ζητήσει άσυλο στην χώρα μας γιατί κινδύνευε με θάνατο στην χώρα του, αφού το 2014 ήταν μέλος σε ομάδα εκβιαστών που πουλούσαν προστασία στο Πακιστάν. Ο 23χρονος πυροβόλησε τότε έναν γιο επιχειρηματία και ομοεθνή του μπροστά σε πολλούς μάρτυρες με αποτέλεσμα να επικηρυχθεί στην χώρα του και να διαφύγει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ιντερπόλ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και «ερυθρά αγγελία» σε βάρος του, η οποία ανέφερε ότι ο δράστης «πιθανόν να βρεθεί στην Ελλάδα». Ο 23χρονος Πακιστανός είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία τον Ιούνιο του 2016 στην Θήβα.

Η αρμόδια Επιτροπή για τους Πρόσφυγες ανέφερε τότε πως κινδυνεύει στη χώρα του όμως όπως όλα έδειξαν η υπόθεση «έκλεισε»  με την άγρια δολοφονία του στον Αλμυρό.

Η αστυνομία ωστόσο έρευνά την εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του δολοφόνου του.

Δείτε επίσης: Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας Ρουμάνος που ξυλοκοπούσε και λήστευε ηλικιωμένους στην Αθήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ