Έγκλημα στη Βουλιαγμένη! Απολογείται τη Δευτέρα ο Αριστόβουλος Πετζετάκις για το θάνατο του Λεονάρντο Σίτινα

Must Read

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο 47χρονος επιχειρηματίας Λεονάρντο Σίτινα, γόνος παλαιάς εφοπλιστικής οικογένειας, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε καβγαδίσει άγρια με τον 27χρονο Αριστόβουλο Πετζετάκι, της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας! 

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη την Κυριακή 1 Μαρτίου στη θέση Φάρος, στο Καβούρι της Βουλιαγμένης, όταν οι δύο άνδρες αρχικά λογομάχησαν έντονα και, κατόπιν, πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο καυγάς ήταν τόσο άγριος, που κάποια στιγμή ο Πετζετάκις γρονθοκόπησε τον Σίτινα, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι.

Στο πολυτελές κτιριακό συγκρότημα όπου διέμενε ο επιχειρηματίας επικράτησε, όπως ήταν φυσικό, πανικός, με τους συγγενείς του να καλούν το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με δική του ευθύνη, ισχυριζόμενος πως καλά, οπότε επέστρεψε στην κατοικία του.

Οι ώρες πέρασαν και ο 47χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, αισθάνθηκε δυσφορία. Όμως, ούτε τότε θέλησε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Το επόμενο πρωί, ωστόσο, ο φύλακας του κτιριακού συγκροτήματος τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμά του.

Διαβάστε επίσης: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον δολοφόνο της 44χρονης στη Βέροια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αριστόβουλος Πετζετάκις, με τον οποίο ενεπλάκη σε καβγά ο άτυχος επιχειρηματίας, αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε. Χθες Πέμπτη, πάντως, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης και τέθηκε στη διάθεση των αρχών, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Ο νεαρός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη και κρατείται για να οδηγηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα 09/03, οπότε και θα απολογηθεί. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να υποστήριξε ότι ο Λεονάρντο Σίτινα του επιτέθηκε και τον… δάγκωσε, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει για να τον αφήσει.

Ωστόσο, το αν ο θάνατος του επιχειρηματία επήλθε από τα χτυπήματα ή από κάποιον άλλο λόγο, θα το δείξει η προβλεπόμενη ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This