Τετάρτη 16/6/2021

Αδίστακτοι κλέφτες βούτηξαν αυτοκίνητο που χρησιμοποιόταν για το «Βοήθεια στο σπίτι»

Τον Θεό τους δεν είχαν αδίστακτοι κλέφτες στην Ημαθία, οι οποίοι βούτηξαν ένα αυτοκίνητο της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» δίχως να σκεφτούν ότι ήταν αναγκαίο για να εξυπηρετεί αβοήθητους ηλικιωμένους!

Οι δράστες παραβίασαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι του προγράμματος κοινωνικής προστασίας στον Δήμο Αλεξάνδρειας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον όρχο του δήμου στο Πλατύ Ημαθίας, και το έκλεψαν παρότι έφερε τα διακριτικά της υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Χανιά: Άστεγη κοπέλα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από άλλον άστεγο!

Το όχημα είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς το χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι για να εξυπηρετούν δημότες και ηλικιωμένους σε όλες τις κοινότητες της περιοχής που έχουν ανάγκη από ιατρική βοήθεια.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για την κλοπή διενεργεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσει το κλεμμένο όχημα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε δεκάδες μοναχικούς πολίτες της Ημαθίας μεγάλης ηλικίας αλλά και σε μικρότερους, που έχουν ανάγκη από περίθαλψη και στήριζαν τις ελπίδες τους στο προσωπικό της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι», ιδιαίτερα στις κρίσιμες αυτές ημέρες με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση. Τα άτομα αυτά ανησυχούν πως θα μείνουν αβοήθητα, αν τους τύχει οτιδήποτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ