Καμπάνια ΕΟΤ: Σιωπή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το κλεμμένο σλόγκαν!

Must Read

Επιβεβαίωσε τις καταγγελίες με την σιωπή του πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μιλάμε φυσικά για το μεγάλο φιάσκο της καμπάνιας του ΕΟΤ με το κλεμμένο σλόγκαν, την οποία μάλιστα μετέδωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter!

Ο κύριος Πέτσας επιχείρησε μάλιστα να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα Κάνοντας λόγο για Fake News αναφορικά με το …κόστος της καμπάνιας! Όχι φυσικά για την υπόθεση της φερόμενης λογοκλοπής που είναι και το μείζον. Για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη της Εστίας για τις παραιτήσεις στο υπουργείο τουρισμού εξαιτίας ακριβώς της απευθείας ανάθεσης, ούτε κουβέντα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα, έριξε και το καρφί του, λέγοντας ότι τα πνευματικά δικαιώματα τα πήρε η εταιρεία παραγωγής του σποτ και τα παραχώρησε δωρεάν στον ΕΟΤ! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνέχεια της υπόθεσης που ήδη έχει προκαλέσει ψιθύρους διεθνώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This