Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Απέραντη χωματερή έκανε τις παραλίες ο Ποταμός Λήλαντας που «έπνιξε» την κεντρική Εύβοια (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι παραλίες της κεντρικής Εύβοιας, η οποία μέτρησε οκτώ νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές από την πρόσφατη θεομηνία, παραμένουν σε άθλια κατάσταση μετά τα όσα ξέβρασε ο ποταμός Λήλαντας, η υπερχείλιση του οποίου ήταν καταστροφική.

Σκουπιδότοπος; Χωματερή; Όπως και να χαρακτηρίσει κανείς τις εικόνες στο Χαλκούτσι, το Δήλεσι και αλλού στην περιοχή, μέσα θα πέσει. Φερτά υλικά, μπάζα, τσιμέντα, καρέκλες, πλαστικά, νεκρά ζώα, μέχρι και κοντέινερ, έχουν ξεβραστεί στις παραλίες, σύμφωνα με το EviaZoom.gr.

Χρειάστηκαν πάνω από 1000 φορτηγά για να μαζέψουν τα όσα ξεβράστηκαν από τον Λήλαντα, ο οποίος προφανώς δεν είχε καθαριστεί ποτέ από τους αρμόδιους, ενώ μία από τα ίδια, σύμφωνα με μαρτυρίες, συνέβησαν και με τον Μεσσάπιο Ποταμό στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ