Χαρδαλιάς: «Για 6-9 ώρες με την ίδια ισχύ ο Ιανός – Έρχεται νέο σύστημα που θα επηρεάσει την Κεντρική Ελλάδα» (video)

Must Read

Οι επόμενες 6-9 ώρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά τον «Ιανό» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς εξερχόμενος από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη ΓΓΠΠ, ενώ πρόσθεσε πως περιμένουμε ένα νέο σύστημα-μελτέμι, το οποίο θα έχει σύγκλιση με κομμάτι του μεσογειακού κυκλώνα, προκαλώντας έντονες καταιγίδες στην κεντρική Ελλάδα και ίσως και τη βόρεια Εύβοια.

Το νέο μέτωπο θα κινηθεί νότια και το Σάββατο μπορεί να επηρεάσει την Κόρινθο και την Αττική. Διευκρίνισε, ωστόσο ότι, η Αττική θα επηρεαστεί από το βράδυ και μετά, όχι με κυκλώνα, αλλά με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όσον αφορά τον «Ιανό», ο κ.Χαρδαλιάς έκανε έναν μίνι απολογισμό των προβλημάτων, τα οποία όπως είπε ευτυχώς δεν είναι πάρα πολύ σοβαρά: «Έχουμε έντονα φαινόμενα με διακοπές ρεύματος και κομμένους δρόμους από δέντρα όπου συνεργεία των περιφερειών και των δήμων προσπαθούν για την αποκατάσταση των ζημιών. Η μάχη συνεχίζεται».

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά:

Tα νεότερα προγνωστικά στοιχεία

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, ο ΙΑΝΟΣ  το κέντρο του οποίος που νωρίς το πρωί της Παρασκευής 18/09 στροβιλίζεται στο Κεντρικό Ιόνιο, αναμένεται αρχικά να κινηθεί προς τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και στη συνέχεια να στραφεί νότια.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται διαδοχικοί προγνωστικοί χάρτες των αθροιστικών βροχοπτώσεων του ΙΑΝΟΥ μέχρι και τη νύχτα του Σαββάτου 19/09, υποδεικνύοντας τόσο την κίνηση του συστήματος, όσο και τις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο (Ιόνιο, Πελοπόννησος, Κεντρική Στερεά, Νοτιοανατολική Θεσσαλία και ηπιότερα άλλες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This