Τα νέα… κατορθώματα του κορωνοϊού: Νοσηλεύτρια στη Λάρισα, γιατροί και υπάλληλοι πολυκαταστήματος στην Αχαΐα

Must Read

Η διασπορά του κορωνοϊού και στον χώρο της υγείας είναι ένα ιδιαιτέρως ανησυχητικό φαινόμενο, με νέα θετικά κρούσματα να γνωστοποιούνται  συνεχώς.

Την Κυριακή λοιπόν, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας βρέθηκε θετική μια νοσηλεύτρια, η οποία βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και θα ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών της. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση στα χειρουργεία όπου εργαζόταν.

Στην Αχαΐα έχουμε συνολικά τέσσερα κρούσματα στο χώρο της υγείας, καθώς νοσούν δύο γιατροί στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, όπου ήδη έγινε απολύμανση και τη Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται εκεί για να κάνουν τεστ και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Επίσης, διαγνώστηκε θετικός ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», καθώς και ένας διοικητικός υπάλληλος του ΕΚΑΒ.

Όσο για τους δύο υπαλλήλους σε πολυκατάστημα, αυτό αφορά γνωστό σημείο της Πάτρας, με τον ένα υπάλληλο να βρίσκεται θετικός την περασμένη Τρίτη και ο άλλος την Παρασκευή. Έχουν ήδη τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό και έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Το πολυκατάστημα παραμένει ανοιχτό, καθώς σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, δεν συντρέχει λόγος αναστολής της λειτουργίας της επιχείρησης μιας ο αριθμός των κρουσμάτων δεν έχει υπερβεί τα τρία.

πηγές: larissanet.gr, tempo24.news, patrasevents.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This