Η Cosmote στηρίζει τη «Σχεδία» και ζητάει τη συνδρομή μας για την ομάδα των πωλητών του δρόμου!

Πολλοί από τους πωλητές της είναι άνεργοι ή ακόμη και άστεγοι

Must Read

Τη βοήθειά μας χρειάζονται η «Σχεδία» και η ομάδα της των πωλητών δρόμου, με το γνωστό περιοδικό δρόμου να απευθύνει έκκληση για υποστήριξη, καθώς αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του, λόγω του νέου lockdown.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι του περιοδικού που αναγκάζεται να αποσύρει την ομάδα των πωλητών του από τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πολλοί από τους οποίους είναι άνεργοι ή ακόμη και άστεγοι, ζητούν την υποστήριξή μας, τονίζοντας πως όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στη βιωσιμότητα του περιοδικού δρόμου, μπορούν, μεταξύ άλλων, να:

  • αγοράσουν το τεύχος Νοέμβριου online και να το παραλάβουν ηλεκτρονικά
  • προσφέρουν στο περιοδικό κουπόνια τροφίμων, που θα διανεμηθούν στους πωλητές
  • δηλώσουν συμμετοχή για τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της «Σχεδίας» που λόγω του εγκλεισμού, έχουν ανάγκη από συντροφικότητα

Δείτε αναλυτικά τις ανάγκες των ανθρώπων της «Σχεδίας» και πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.

Στήριξη από την COSMOTE

Αξίζει να σημειωθεί, πως η COSMOTE, ανταποκρινόμενη στην έκκληση της «Σχεδίας» για στήριξη και σε αυτό το δεύτερο lockdown, προχωρά στην αγορά 250 τευχών Νοεμβρίου, τα οποία θα διαθέσει για τους εργαζομένους της, και προσφέρει τηλεπικοινωνιακά πακέτα με δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και GB για όλους τους πωλητές της «Σχεδίας», ώστε να επικοινωνούν, αυτές τις δύσκολες μέρες, με τους συνανθρώπους τους.

Επιπλέον, διαθέτει για την ομάδα του περιοδικού, διατακτικές επιταγές συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, για αγορές σε σουπερμάρκετ. Τέλος, η ομάδα εθελοντών της εταιρείας έχει ήδη κινητοποιηθεί για τηλεφωνική επικοινωνία και συντροφιά με τους ανθρώπους του περιοδικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This