Νεαρός άνδρας στην Κοζάνη εξαπάτησε έναν έμπορο και του απέσπασε 1.700 ευρώ

Must Read

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας έμπορος από την Κοζάνη, ο οποίος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης, με αποτέλεσμα να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ένας νεαρός άνδρας ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επιχειρηματία, παριστάνοντας ότι δήθεν ήθελε να αγοράσει εμπορεύματα από αυτόν.

Στη συνέχεια, του απέστειλε ένα πλαστό τραπεζικό έγγραφο και ισχυρίστηκε ότι από λάθος κατέβαλε στον λογαριασμό της εταιρείας του εμπόρου μεγαλύτερο ποσό από το συμφωνημένο. Ως εκ τούτου, έπεισε τον έμπορο να του καταβάλλει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 1.700 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όταν ο έμπορος, έντρομος, διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, προχώρησε σε καταγγελία. Ακολούθησε συντονισμένη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος Έλληνας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This