Κυριακή 20/6/2021

Τέσσερις παντρεμένες υπεράνω πάσης υποψίας το «γλένταγαν» σε γκαρσονιέρα της Λάρισας!

Το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, η Espresso έκλεισε 20 χρόνια κυκλοφορίας και το γιορτάζει με μοναδικά δώρα για τους αναγνώστες της (μάθε περισσότερα ΕΔΩ)… αλλά και «δώρα-ρεπορτάζ» από το τεράστιο αρχειακό της υλικό, που έκαναν πάταγο!

Ένα από αυτά, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα στην αντίστοιχη επετειακή ενότητα που επιμελείται ο Σταύρος Βρανάς, και μας θύμισε μια από τις πιο πικάντικες ιστορίες που έκαναν άνω κάτω τη Λάρισα και τη ζωή τεσσάρων παντρεμένων ζευγαριών:

1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002 • Χαμός στη Λάρισα! Τέσσερις παντρεμένες κυρίες, υπεράνω υποψίας, γίνονται τσακωτές από τους συζύγους τους μέσα σε γκαρσονιέρα! Γυναίκες ιερωμένων, αξιωματικών και επιχειρηματιών συμμετείχαν για δύο χρόνια σε άγρια λεσβιακά όργια, με ερωτικά βοηθήματα, εσώρουχα, μαστίγια και βιντεοταινίες. Όταν οι άντρες τους κατάλαβαν (επιτέλους!) ότι κάτι δεν πάει καλά, ένωσαν τις δυνάμεις τους, μπήκαν στην γκαρσονιέρα, πέρασαν κρυφές κάμερες και την κατάλληλη στιγμή τις έκαναν τσακωτές!

«Εποχές ΠΑΣΟΚ» και «Καγιέν» για τη Θεσσαλική πόλη… και χωρίς περιορισμούς στις μετακινήσεις (και τα πιασίματα)! Αναμένουμε με ανυπομονησία και τα επόμενα ρεπορτάζ-διαμάντια που θα «ανασκάψει» η θρυλική Espresso… από το αρχείο της και τις ευχόμαστε να τα εκατοστίσει, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ