Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Θλίψη για τον 49χρονο γυναικολόγο που νικήθηκε από κορωνοϊό

Άφησε πίσω του σύζυγο και 3 παιδιά

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 49χρονος μαιευτήρας-γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, διασωληνωμένος.

Ο 49χρονος που συνεργαζόταν με μεγάλο μαιευτήριο της Λάρισας, είχε εξειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ οι συνάδελφοί του, μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Ο 49χρονος επιστήμονας που νικήθηκε τελικά από τον ιό της πανδημίας, άφησε πίσω του μια σύζυγο και τρία παιδιά. 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνος Γιαννακόπουλος ανέφερε σε δήλωσή του: «Με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου συναδέλφου μαιευτήρα-γυναικολόγου Νεκτάριου Χαλβαντζά από κορωνοϊό, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγγενείς και φίλους του.

Παράλληλα ευχόμαστε σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους στις δομές Υγείας που νοσούν ή είναι απλά θετικοί από τον COVID-19, γρήγορη ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα καθήκοντά τους, που δεν είναι άλλα από την μάχη για τη σωτηρία των συμπολιτών μας.

Ο υγειονομικός κλάδος μετρά αυτή τη στιγμή σημαντικές απώλειες, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα επαυξάνει την ευθύνη της Πολιτείας για ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – υλικά –σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός–οργάνωση ΠΦΥ – κτηριακή αναβάθμιση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ