Απίστευτη! Η κ. Σακελλαρόπουλου κάνει τώρα άνοιγμα στο ΣυΡιζΑ με άρθρο στην ΕΦΣΥΝ!

Το άνοιγμα της ΠτΔ στον ΣΥΡΙΖΑ από κάποιους ερμηνεύεται ότι η κυρία Σακελλαρόπουλου βλέπει κατάρρευση Μητσοτάκη και ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα

Must Read

Ποικίλες αντιδράσεις μετά την χτεσινή κατακραυγή για την συμπεριφορά της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου κατά την δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών για το νέο έτος, έχει προκαλέσει η απόφαση της να δημοσίευση άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Η απόφαση της αυτή, αλλά και το περιεχόμενο του άρθρου της που μοιάζει «ξαφνική αφύπνιση» της κυρίας προέδρου μετά από οκτώ μήνες βάναυσες καταστρατήγησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπό την προεδρία της, έχει δώσει τροφή για σχόλια που περνούν από το στάδιο της ειρωνείας και του σαρκασμού, στην δημιουργία πολιτικών συμπερασμάτων για την πορεία της χώρας.

Στους κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης το άρθρο να έγινε δεκτό με ειρωνικά σχόλια, είναι γνωστό άλλωστε πως ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Αλέξης Τσίπρας έχει κόψει κάθε επαφή με την κυρία Σακελλαρόπουλου και ο μόνος συνδετικός τους κρίκος είναι ο Μιχάλης Καλογήρου, που άλλωστε μαζί με τον Υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη πρωτοστάτησαν στην επιλογή του προσώπου της για ΠτΔ. «Μετά από όλους αυτούς τους μήνες που η πρόεδρος λειτουργεί ως «μετακλητή» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανεχόμενη ακόμα και παραβιάσεις συνταγματικών ελευθεριών, «θυμήθηκε» τώρα να αρθρογραφήσει σε εφημερίδα φιλικά προσκείμενη στον ΣυΡιζΑ για να μιλήσει για ανθρώπινα δικαιώματα»! Η φράση αυτή συμπυκνώνει την υποδοχή της παρέμβασης της από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η Πρόεδρος κ. Σακελλαρόπουλου «σνόμπαρε» τον Εθνικό Ύμνο και τον σταυρό!

Στον αντίποδα, στελέχη της Ν.Δ. υποδέχτηκαν το άρθρο της προέδρου με οργή αλλά και με ανησυχία. Οργή διότι η συντηρητική παράταξη εκτέθηκε βάναυσα από την τοποθέτηση της κυρίας Σακελλαρόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, επιλογή που ουδέποτε έγινε αποδεκτή από την βάση του κόμματος. Ανησυχία διότι αυτό το άνοιγμα της προέδρου στον ΣυΡιζΑ από κάποιους ερμηνεύεται ότι η κυρία Σακελλαρόπουλου βλέπει κατάρρευση Μητσοτάκη και ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα.

Κάποιοι άλλοι στη Νέα Δημοκρατία βλέπουν τις χθεσινές προκλητικές τις ενέργειες εντός της μητρόπολης, ως «κλείσιμο ματιού» στον ΣυΡιζΑ. Γεγονός πάντως που δεν ισχύει, διότι η κυρία Σακελλαρόπουλου πραγματικά δεν φαίνεται να έχει μεγάλη σχέση με την ορθόδοξη πίστη, ενώ τον σταυρό της ούτως ή άλλως δεν τον κάνει. Αντίθετα, χθες στην μητρόπολη μέχρι και ο εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ, Χρήστος Σπίρτζης, προσκύνησε τον Σταύρο!

Δεν ξέρουμε εάν η κυρία Σακελλαρόπουλου έχει βγάλει κάποια πολιτικά συμπεράσματα που την οδήγησαν να κάνει αυτή την κίνηση, σε κάθε περίπτωση η δημοτικότητα της βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά για τον θεσμό, τουλάχιστον μεταπολιτευτικά. Ειδικά μετά τα χθεσινά δεν θα απορήσουμε να ανοίξει δημοσίως η συζήτηση για την παραίτηση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This