Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Μέχρι και επίταξη εκτάσεων σχεδιάζουν στον Έβρο για να προχωρήσει το εθνικά επικίνδυνο κυβερνητικό σχέδιο!

Γίνονται τηλεφωνήματα σε ιδιοκτήτες εκτάσεων που είχαν αρνηθεί να τις νοικιάσουν!

Η απόφαση της κυβέρνησης για την επέκταση της δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας έχει ήδη ξεσηκώσει πολλές διαμαρτυρίες και είναι δεδομένο ότι θα ξεσηκώσει κι άλλες, αν επιβεβαιωθούν πληροφορίες που θέλουν το Υπουργείο Μετανάστευσης να προχωρά στην επίταξη εκτάσεων δίπλα στο ΚΥΤ Φυλακίου στο Φυλακτό!

Αυτό υποστηρίζει το Evros-news.gr μόλις λίγες ώρες μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε για την «αναβάθμιση» της δομής ο Νότης Μηταράκης με βουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς του Έβρου.

Μάλιστα, από το Υπουργείο γίνονται τηλεφωνήματα σε ιδιοκτήτες εκτάσεων που είχαν αρνηθεί να τις νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα γίνει επίταξη των χωραφιών τους!

Επίσης, όπως αναφέρει το Evros-news.gr αναμένονται στην περιοχή στελέχη του Υπουργείου μαζί με εκτιμητές που έχουν προσληφθεί γι’ αυτόν τον σκοπό, για να οριστεί το χρηματικό αντίτιμο!

Πρόκειται για ωμός εκβιασμός των ιδιοκτητών για να προχωρήσει ένα σχέδιο εθνικά επικίνδυνο, το οποίο αν τελικά υλοποιηθεί θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ