Κυριακή 1/8/2021

«Ένα ασύδοτο τέρας κυβερνά την Ελλάδα»!

Ο «θεόπεμπτος Μωυσής», αποδεικνύεται Ραμσής

Εκατοντάδες μηνύματα οργής κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες την ηλεκτρονική αλληλογραφία του newsbreak.gr. Μηνύματα αφάνταστης σκληρότητας, που αυτό του τίτλου είναι από τα πλέον κόσμια που έχουν σταλεί. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων, βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα σε πολικό ψύχος χωρίς να έχουν ρεύμα για να ζεστάνουν τα παιδιά τους. Γέροντες ανήμποροι, λιώνουν στο κρύο και πεθαίνουν όπως έγινε στην Εύβοια.

Το τέρας της Δ.Ε.Η., ανύπαρκτο. Όπως και το τέρας του επιτελικού κράτους το οποίο τόσο πολύ διαφήμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επικοινωνιακοί χορηγοί του. Μιλάμε για μια πραγματική κόλαση μετά από μία κακοκαιρία λίγων ωρών. Μιλάμε για μία πρωτοφανή καταρρεύσει κυβέρνησης και κράτους που όμοια της είχαμε να ζήσουμε από την εποχή του Σημίτη, τον χειμώνα του 2002. Με μία σημαντική διαφορά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να κρύβεται η να ζητάει συγνώμη από τους πολίτες, βγαίνει ως φύλαρχος του Μάουι και ποζάρει με καφέ στο Κολωνάκι, την ώρα που η Ελλάδα διαλύεται!

9506387B B7FA 4D57 8EB2 B0D2C0144067

Λες και βρίσκεται σε άλλη διάσταση, όχι μόνο βρίσκεται σε συνεχείς διακοπές, όχι μόνο έχει το θράσος να το διατυμπανίζει, αλλά έχει και έναν στρατό χρυσοπληρωμένων από δημόσιο χρήμα κλακαδόρων για να τον υμνούν, όπως υμνούσαν τον Νέρωνα και τον Καλιγούλα!

Διότι αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, μόνο στην Ρώμη της πτώσης η στις τελευταίες μέρες της Βαβυλώνας μπορεί να συνέβαιναν. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν ξέρουν πως θα βγάλουν τη νύχτα, για μία κακοκαιρία που ήταν γνωστή εδώ και 10 ημέρες και είναι αντίστοιχη – όπως είπαν έγκριτοι μετεωρολόγοι όπως ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος της ΕΜΥ – με αυτή του 2008. Μόνο που τότε, ούτε η εθνική οδός έκλεισε, ούτε Έλληνες πέθαιναν, στα σπίτια τους επειδή η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα. Ούτε φυσικά είχαμε τα θλιβερά γεγονότα με χιλιάδες έλληνες πολίτες να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την ΔΕΗ ζητώντας βοήθεια, και να τους κλείνουν το τηλεφωνό!

Το μήνυμα του αναγνώστη όμως που έχει ως τίτλο «το ασύδοτο τέρας που κυβερνά την Ελλάδα», έχει και την τεκμηρίωση.

Πεθαίνουν έλληνες από την πανδημία; Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, αυτή η πανδημία.

Πεθαίνουν έλληνες από την κακοκαιρία; Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, φταίει η κακοκαιρία.

Πεθαίνουν έλληνες επειδή τους κόπηκε το ρεύμα; Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, φταίει η κακοκαιρία.

Κλείνουν δρόμοι επειδή οι ιδιώτες που διαχειρίζονται δεν είναι σε θέση να τους κρατήσουν ανοιχτούς; Δε φταίει ο Μητσοτάκης, ούτε οι φίλοι του εργολάβοι. Φταίει η κακοκαιρία.

Αλωνίζουν οι τούρκοι στο Αιγαίο; Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, ούτε οι τούρκοι. Φταίει το Αιγαίο που είναι όμορφο.
Βρίσκονται παιδεραστές στην αυλή του Μητσοτάκη; Δεν φταίνε οι παιδεραστές, ούτε ο Μητσοτάκης. Φταίει ο σεξουαλικός προσανατολισμός!
Λαμόγια, φίλοι του Μητσοτάκη, τσέπωσαν εκατομμύρια ζημιώνοντας κατά δισεκατομμύρια το Δημόσιο από το σκάνδαλο Novartis; Δεν φταίει ο Μητσοτάκης, δεν φταίνε τα λαμόγια, δεν φταίει ούτε η Novartis. Φταίνε αυτοί που το αποκάλυψαν!
Πηγαίνει η οικονομία κατά διαόλου; Φυσικά και δεν φταίει ο Μητσοτάκης. Φτιάχνουμε έναν προϋπολογισμό που για μοναδική φορά στα παγκόσμια χρονικά προϋπολογίζουμε προγενέστερες επιδόσεις, ώστε να παρουσιάζουμε τις τρέχουσες τραγωδίες ως μεγάλες επιτυχίες.

Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Έτσι όμως, δημιουργούνται τα τέρατα. Με τα ΜΜΕ μπουκωμένα από κρατικό χρήμα, με τους επαΐοντες, τέως λαλίστατους να μην μπορούν να μιλήσουν από το πολύ φαΐ. Με έναν πρωθυπουργό που έχει την απόλυτη εξουσία και την απόλυτη ασυλία. Και την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε ένα φέουδο ενός φαιδρού ανθρώπου και μιας αυλής αρλεκίνων, που όμως δεν έχουν καθόλου πλάκα. Αντίθετα, όλο και περισσότερο παραπέμπουν στους διαβολικούς κλόουν του Stephen King. Το «αυτό» που μας βρήκε, αντικατοπτρίζει πλήρως την φρικτή πραγματικότητα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ