Υποψίες για ακόμη περισσότερα θύματα κακοποίησης από τον τραυματιοφορέα στο Παίδων

Τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε στα χειρουργεία και ερχόταν σε επαφή με παιδιά σε αναισθησία

Must Read

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως, στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την αρρωστημένη δράση του τραυματιοφορέα που κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι ο διεστραμμένος υπάλληλος με τα 33 χρόνια υπηρεσίας, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών 6 και 8 ετών. Ωστόσο, ερευνάται αν έχει κακοποιήσει και άλλα παιδάκια. Όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος βρισκόταν τα τελευταία χρόνια μέσα στα χειρουργεία του Παίδων, για να τοποθετεί καθετήρες στα παιδιά που είχαν υποβληθεί σε αναισθησία!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ένας τραυματιοφορέας, που η ειδικότητά του είναι να μεταφέρει τους ασθενείς μέχρι τον προθάλαμο των χειρουργείων, τοποθετήθηκε μέσα σε αυτά και μάλιστα σε έναν ευαίσθητο ρόλο. Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι δεν είναι μόνο δύο οι περιπτώσεις των ανήλικων κοριτσιών που έχουν πέσει θύματα του παιδόφιλου τραυματιοφορέα, αλλά υπάρχουν και άλλες.

Οι αστυνομικοί έχουν καλέσει πολύ προσεκτικά τους μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατρούς του νοσοκομείου και συναδέλφους του 55χρονου τραυματιοφορέα, προκειμένου να δώσουν στοιχεία για τη φρικτή αυτή υπόθεση. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθούν άλλα περιστατικά, καθώς κανείς δεν τον έχει πιάσει επ’ αυτοφώρω, ούτε τα παιδιά μπορούν να μιλήσουν, δεδομένου ότι σε αυτή τη φάση μέσα στο χειρουργείο είναι σε αναισθησία.

Ειδικευόμενη γιατρός τον αντιλήφθηκε

Η δράση του παιδόφιλου τραυματιοφορέα αποκαλύφθηκε στα τέλη Ιανουαρίου. Τότε, μια ειδικευόμενη γιατρός και επιμελήτρια τον είδε την ώρα που τοποθετούσε καθετήρα σε ένα 6χρονο κοριτσάκι να το αγγίζει στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, ενώ εκείνο βρισκόταν σε αναισθησία. Στην αρχή νόμιζε ότι δεν είδε καλά, ωστόσο άρχισε να παρακολουθεί τις κινήσεις του, προκειμένου να δει τι θα έκανε στον επόμενο ασθενή.

Όταν τον είδε να κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα σε ένα 8χρονο κορίτσι λίγο πριν διασωληνωθεί και μάλιστα το παιδί να αιμορραγεί στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ και το γάντι του ήταν γεμάτο αίματα, τον κατήγγειλε εγγράφως στη διοίκηση του νοσοκομείου. Σε βάρος του διενεργήθηκε ΕΔΕ και ο 55χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον έχουν καλέσει ακόμα για κατάθεση, καθώς περιμένουν να συγκεντρώσουν και άλλες μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This