Απότομη… προσγείωση από Θωμαΐδη: «Περιοριστικά μέτρα για τέσσερις ακόμη εβδομάδες» (video)

«Δεν είναι η ώρα να συζητάμε για ανοίγματα και για άρση περιοριστικών μέτρων»

Must Read

Με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο σε όλη τη χώρα και επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση, θα χρειαστεί ένας μήνας τουλάχιστον αυστηρών μέτρων ώστε να οδηγηθούμε σε αποκλιμάκωση.

Διαβάστε ακόμα:

«Δεν φαίνεται να λειτουργούν τα μέτρα»

Αυτή είναι η εκτίμηση του καθηγητή Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νίκου Θωμαΐδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «από τα δεδομένα στο δίκτυο επιδημιολογίας λυμάτων που ίδρυσε ο ΕΟΔΥ δεν φαίνεται να λειτουργούν τα μέτρα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Θωμαΐδης εξήγησε ότι ακόμα παρατηρείται άνοδος του επιδημιολογικού φορτίου, «οπότε αν θεωρήσουμε ότι τώρα βρισκόμαστε στην κορύφωση, είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για τέσσερις ακόμη εβδομάδες με περιοριστικά μέτρα».

«Με έξυπνες παρεμβάσεις μπορεί να ανοίξει η αγορά»

Αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς, ο κ. Θωμαΐδης είπε πως «αν υπάρχει σχεδιασμός και αν εφαρμοστούν έξυπνες λύσεις και παρεμβάσεις, τότε μπορεί να ανοίξει η αγορά, αφού η οικονομική κατάσταση είναι εύθραυστη». «Χρειάζεται επαγρύπνηση δεν είναι η ώρα να συζητάμε για ανοίγματα και για άρση περιοριστικών μέτρων», σημείωσε με νόημα ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This