Δευτέρα 21/6/2021

Ισόβια για τους εμπρηστές προτείνει το κόμμα Βελόπουλου

Την τιμωρία με ισόβια όσων καίνε με πρόθεση τα δάση προτείνει το κόμμα Βελόπουλου. Σε ανακοίνωσή του τονίζεται ότι: «Με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές σε Εύβοια και Θήβα αποδεικνύεται ότι μας κυβερνούν ανίκανοι και ανήμποροι επί 70 ολόκληρα χρόνια! Χωρίς να υπάρχει οργάνωση , χωρίς να υπάρχει σχέδιο, τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, λέει ΝΑΙ στις αναδασώσεις, αλλά όχι με πεύκα! Υπάρχουν και άλλα φυτά και δέντρα που δεν γίνονται “υγρό πύρ” με την πρώτη φωτιά! Ας ξεκινήσουμε κάποια στιγμή, πριν αφήσουν μόνο στάχτη στη χώρα! Άφησαν στάχτη οικονομική όλοι αυτοί που επί 70 χρόνια δεν έκαναν τίποτα για τη χώρα! Μην τους αφήσουμε να αφήσουν και στάχτη στην χλωρίδα και την πανίδα μας!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει! Οι ποινές για τους εμπρηστές πρέπει να αυξηθούν! Κακούργημα και ισόβια σε όσους κάνουν ηθελημένα στάχτη τα δάση της χώρας μας!».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ