Ισόβια για τους εμπρηστές προτείνει το κόμμα Βελόπουλου

Must Read

Την τιμωρία με ισόβια όσων καίνε με πρόθεση τα δάση προτείνει το κόμμα Βελόπουλου. Σε ανακοίνωσή του τονίζεται ότι: «Με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές σε Εύβοια και Θήβα αποδεικνύεται ότι μας κυβερνούν ανίκανοι και ανήμποροι επί 70 ολόκληρα χρόνια! Χωρίς να υπάρχει οργάνωση , χωρίς να υπάρχει σχέδιο, τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, λέει ΝΑΙ στις αναδασώσεις, αλλά όχι με πεύκα! Υπάρχουν και άλλα φυτά και δέντρα που δεν γίνονται “υγρό πύρ” με την πρώτη φωτιά! Ας ξεκινήσουμε κάποια στιγμή, πριν αφήσουν μόνο στάχτη στη χώρα! Άφησαν στάχτη οικονομική όλοι αυτοί που επί 70 χρόνια δεν έκαναν τίποτα για τη χώρα! Μην τους αφήσουμε να αφήσουν και στάχτη στην χλωρίδα και την πανίδα μας!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει! Οι ποινές για τους εμπρηστές πρέπει να αυξηθούν! Κακούργημα και ισόβια σε όσους κάνουν ηθελημένα στάχτη τα δάση της χώρας μας!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This