Για να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες πρέπει πρώτα να έρθουν οι… τουρίστες

Εμπαιγμός σε όλο του το μεγαλείο! Η απόλυτη ελευθερία μας κρέμεται από την άφιξη των τουριστών

Must Read

Ελληνικές παραλίες χωρίς τουρίστες γίνεται; Για την κυβέρνηση δεν γίνεται. Γι αυτό και γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε ότι όσοι θέλουν να κάνουν την βουτιά τους σε μια οργανωμένη παραλία -τώρα μάλιστα που ζέστανε ήδη αρκετά ο καιρός- θα πρέπει να αναμένουν πρώτα την άφιξη των τουριστών. 

Οι οργανωμένες παραλίες σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη θα ανοίξουν στις 15 Μαΐου, την ίδια μέρα με το άνοιγμα του τουρισμού. Την ίδια μέρα δηλαδή που θα ανοίξουν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, θα σταματήσουμε να στέλνουμε SMS και θα μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό μας στο ταβερνάκι ξανά με μουσική.

Ο κ. Σταμπουλίδης επανέλαβε τα όσα είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για την απόφαση να απαγορευτεί η μουσική γιατί αναγκαζόμαστε να μιλάμε λίγο πιο δυνατά και έτσι… μεταφέρονται σταγονίδια και τόνισε ότι όταν καθόμαστε στο τραπέζι και δεν τρώμε πρέπει να φοράμε… μάσκα.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι τα καταστήματα εστίασης στα εμπορικά κέντρα θα λειτουργούν μόνο με delivery και take away μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ τα εστιατόρια των ξενοδοχείων για λειτουργούν μόνο για τους πελάτες τους και μόνο αυτά που βρίσκονται σε υπαίθριο χώρο. 

Εν ολίγοις, φέτος δεν προσδοκούμε Ανάσταση νεκρών, αλλά ανάσταση τουριστών… Μόλις πατήσουν το πόδι τους στη χώρα, όλα ως εκ θαύματος θα ξεκινήσουν ξανά να λειτουργούν.

Ζούμε πρωτοφανείς συνθήκες εμπαιγμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This