Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης: «Δεν έπρεπε να εμβολιάζονται με AstraZeneca αυτές οι ηλικίες»

«Η γυναίκα μου από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού. Μάχη έδινε για τους αρνητές»

Must Read

Κρίσιμες είναι η ώρες για την κατάσταση της υγείας της 44χρονης μητέρας 3 παιδιών που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, καθώς από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα δείξουν αν είναι εγκεφαλικά νεκρή. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε δύσκολο χειρουργείο μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη αφού εμβολιάστηκε με AstraZeneca.

Ο σύζυγός της άτυχης μητέρας, Μανόλης Κρυοβρυσανάκης ο οποίος αγωνιά και διανύει τις πιο δύσκολες ώρες, αναγκάστηκε να ενημερώσει ήδη τα παιδιά του: «Έχω να διαχειριστώ τρία παιδιά 12, 10 και 8 ετών τα οποία εχθές βρήκα το κουράγιο να τα ενημερώσω για την κατάσταση». Τα παιδιά βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον». Μιλώντας στο protothema.gr ο ίδιος περιγράφει ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πώς πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου και ότι οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν την γυναίκα του: «Η γυναίκα μου από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας της και από τα πρώτα συμπτώματα που παρουσίασε είχαμε σχεδόν την βεβαιότητα πως πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου και δυστυχώς για το σύνδρομο vitt. Το σύνδρομο αυτό δεν είναι ότι σου κάνει την θρόμβωση, που είναι στην πλειοψηφία το χαρακτηριστικό του εμβολίου της AstraZeneca στην πλειονότητα, είναι πιο σπάνιο και αναφέρεται στην ελληνική αιματολογική εταιρεία από τις 6/5/21. Αυτό κάνει και θρόμβωση και αιμορραγία γι αυτό από την δεύτερη κιόλας ημέρα με ενημέρωσαν οι γιατροί πως κινούνται πάνω σ αυτό το πλαίσιο αντιμετώπισης, το οποίο όμως έχει ένα μεγάλο βαθμό θνησιμότητας. Οι γιατροί έχουν κάνει τα πάντα, έβλεπα την αγωνία τους και στο Βενιζέλειο και στο Πανεπιστήμιακό. Αγωνιούν για την γυναίκα μου, αλλά η θρόμβωση σε συνδυασμό με την θρομβοπενία δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Καταπολεμώντας το ένα κάνεις κακό στο άλλο».

«Ως νομοταγείς πολίτες ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες που πήραμε»

Ο ίδιος περιγράφει ότι εμβολιάστηκε μαζί με την γυναίκα του και ότι τους χορηγήθηκε σκεύασμα από το ίδιο φιαλίδιο. Ωστόσο όπως αναφέρει, πολλές γυναίκες της ηλικίας της συζύγου του ανησυχούσαν για τις παρενέργειες, ωστόσο η σύζυγός του ήθελε να είναι νομοταγής και έσπευσε να εμβολιαστεί. Ο ίδιος εκφράζει την άποψη ότι δεν θα έπρεπε να εμβολιάζονται με το συγκεκριμένο σκεύασμα γυναίκες αυτής της ηλικίας: «Το εμβόλιο το κάναμε μαζί, όπως έμαθα μας χορηγήθηκε ποσότητα από το ίδιο φιαλίδιο. Το κακό ήταν πως σε γυναίκες κάτω των 50 θα έπρεπε να είχε γίνει μια άλλη εμβολιαστική διαχείριση. Δεν έπρεπε να δοθεί άδεια στην ηλικιακή ομάδα αυτή να εμβολιάζονται με αυτό το εμβόλιο. Ξέραμε ότι πολλές γυναίκες της κατηγορίας απέφευγαν να εμβολιαστούν με αυτό όμως εμείς ως νομοταγείς πολίτες ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες που πήραμε».

Καταρρακωμένος, ο σύζυγος της 44χρονης αναφέρει ότι η γυναίκα του ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού και έδινε μάχη κατά των αρνητών: «Θέλω να διαχειριστώ τον πόνο μου. Εγώ θέλω πίσω την γυναίκα μου γι αυτό και είμαι σε αναμονή. Η γυναίκα μου από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού. Μάχη έδινε για τους αρνητές. Δεν ήθελε να μιλάω για να μην χρησιμοποιηθούν οι δηλώσεις μου από τους αρνητές των εμβολίων» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This