Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας: «Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ, φοβόταν για τη ζωή μου» (video)

Must Read

«Πάγωσε» το πανελλήνιο με την είδηση θανάτου ενός 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά η οποία βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση σε βραχώδη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους. Τα αίτια θανάτου της ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο κατέγραψε την 11χρονη να κινείται έχοντας στα χέρια της μια πλαστική σακούλα, λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο.

Καταρρακωμένη η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή του tlive: «Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Εγώ πιστεύω ότι τώρα εκεί που έχει πάει, έχει γίνει ένας άγγελος… Ακόμα με προστατεύει, γιατί ήθελε πάντα να με προστατεύει και νοιαζόταν για μένα. Επειδή είχε περάσει πάρα πολλά, δυστυχώς ο Θεός την πήρε από κοντά μου. Γιατί έγινε αυτό δεν ξέρω… Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Το χαμόγελό της, είχε μεγάλη καρδιά, ήταν μεγάλη ψυχούλα και δε μου έλεγε ποτέ ψέματα» δήλωσε η μητέρα της και περιέγραψε τις δραματικές σκηνές που ακολούθησαν μετά την εξαφάνιση αλλά και τις προσπάθειες εντοπισμού της:

«Πήρε λίγα χρήματα, έβαλε το άρωμά της και με φίλησε»

«Προχθές το βράδυ, η κόρη μου μού ζήτησε να περπατήσει για να πάρει αέρα. Μου υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει στις 20.45 και ήταν χαρούμενη. Πήρε λίγα χρήματα, έβαλε το άρωμά της και με φίλησε. Όταν πήγε 9, δεν είχε γυρίσει ακόμα. Ξεκίνησα να την παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Συνέχισα να την παίρνω τηλέφωνο. Γύρω στις 10, που συνέχιζα και την έπαιρνα, ήταν κλειστό. Ανησύχησα. Γύρω στις 11 βγήκα μαζί με τον ξάδερφό μου να τη ψάξω. Ψάχναμε παντού γύρω-γύρω στις παραλίες. Κοντά στη θάλασσα, στο πάρκο. Δεν τη βρήκαμε και γύρισα σπίτι, γιατί πίστευα ότι με περίμενε. Για δεύτερη φορά ξαναβγήκαμε, πήγαμε προς Νέα Χώρα. Μέχρι και στο Παλιό Λιμάνι πήγαμε» δήλωσε και πρόσθεσε ότι δήλωσαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες διαβίωσής της στο οικογενειακό της περιβάλλον. Η μητέρα της αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύζυγό της ο οποίος έχει φυλακιστεί, γεγονός που ανακούφισε την 11χρονη Ιωάννα: «Το κορίτσι αυτό είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ήταν υπεύθυνο παιδί, δε μου είχε ξαναδημιουργήσει άλλο πρόβλημα. Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε παρελθόν, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η κόρη μου ήταν το μεγαλύτερο παιδί και είχε περάσει πολλές φασαρίες. Φοβόταν για τη δικιά μου ζωή, όταν εκείνος μπήκε στη φυλακή, ηρέμησε» δήλωσε.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της ενώ η έρευνα για τα αίτια θανάτου του μικρού κοριτσιού βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This