Λύγισε ο πατέρας της 11χρονης: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» – Με αστυνομικούς έφτασε η μητέρα στην κηδεία

Δέκα λεπτά πριν τελειώσει η κηδεία της κόρης της έφτασε η μητέρα συνοδεία αστυνομικών

Must Read

Μόλις δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εξόδιος ακολουθία της 11χρονης Ιωάννας που βρήκε τραγικό θάνατο στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, έφτασε στην εκκλησία η μητέρα της. Η γυναίκα που έχει χωρίσει με τον σύζυγό της εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του έφτασε στην κηδεία της κόρης της συνοδευόμενη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr στην κηδεία έδωσε το παρόν και ο πατέρας της μικρής Ιωάννας σε βάρος του οποίου είχαν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα και είχε φυλακιστεί. Ο πατέρας της μονολογούσε με δάκρυα στα μάτια: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» έλεγε. Βέβαια, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της 11χρονης, η κόρη της είχε περάσει πολύ δύσκολα στο παρελθόν εξαιτίας των βίαιων ξεσπασμάτων που είχε και είχε τραυματίσει την ψυχή της Ιωάννας και των υπολοίπων παιδιών του όταν ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα τους στο σχολείο μπροστά στα μάτια τους και στα μάτια των έντρομων συμμαθητών τους.

Η μητέρα της 11χρονης δήλωσε ότι η Ιωάννα ανησυχούσε για την ασφάλειά τους και είχε ανακουφιστεί όταν ο πρώην σύζυγός της μπήκε στη φυλακή.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Η 11χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης. Ως αιτία θανάτου θεωρούνται οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες προκλήθηκαν από την πτώση της στη βραχώδη περιοχή, από ύψος 20 μέτρων. Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της 11χρονης που σόκαρε το πανελλήνιο βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Δείτε επίσης: Η τραυματική εμπειρία που σημάδεψε την ψυχούλα της 11χρονης Ιωάννας και οι «σκιές» στο οικογενειακό περιβάλλον (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This