«Μπορεί να ήταν υπερβολικό φλέρτ» λέει ο καθηγητής που παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια (video)

Αρνείται τις κατηγορίες αλλά παραδέχεται ότι φλέρταρε πιεστικά την ανήλικη μαθήτρια

Must Read

Για «στημένο» και υπερβολικό σκηνικό κάνει λόγο ο 56χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ ο οποίος συνελήφθη για παρενόχληση 16χρονης μαθήτριας στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Η 16χρονη κατήγγειλε ότι ο καθηγητής την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του και την πίεζε να μπει μέσα κάνοντας της σχόλια για το πόσο όμορφη είναι κλπ.

Ο καθηγητής που αφέθηκε ελεύθερος σήμερα μετά από δεύτερη αναβολή της δίκης  παραδέχτηκε μιλώντας στο LiveNews ότι φλέρταρε τη μαθήτρια ωστόσο όπως λέει όλο αυτό είναι «στημένο για να σπιλωθεί το όνομά του επειδή διεκδικεί κάποιες κληρονομίες»:

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές» δήλωσε ο καθηγητής που κατηγορείται για απόπειρα παράνομης βίας και απειλής. Ο δικηγόρος του  μάλιστα ότι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «απλά ένα χοντροκομμένο καμάκι».

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα δύο νεαρές αναγνώρισαν τον 56χρονο και κατήγγειλαν ότι τις παρενόχλησε. Για τις δύο αυτές περιπτώσεις θα σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία, ενώ από το υπουργείο Παιδείας διατάχθηκε ΕΔΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This