Στα χέρια των Αρχών ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη «Δήμητρα της Λέσβου» (video)

Η οικογένεια και η διοίκηση Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες Αρχές για ολιγωρία και ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Must Read

Χειροπέδες στον ασυνείδητο που παρέσυρε και εγκατέλειψε την «Δήμητρα της Λέσβου». Ο οδηγός έχει ομολογήσει και εντοπίστηκε από την προανάκριση για το τροχαίο.

Διαβάστε ακόμα: Σε τάφο δίχως όνομα η «Δήμητρα της Λέσβου»

Η οικογένεια του θύματος καθώς και η διοίκηση Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες Αρχές για ολιγωρία και ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καταγγέλλοντας καθυστέρηση στην αναζήτηση του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη.

Υπενθυμίζουμε ότι εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου όμως, οι Αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν το τροχαίο που έγινε στις 9 Απριλίου με θύμα αγνώστων στοιχειών, αφού τους ειδοποίησε το νοσοκομείο ότι έχει ένα πτώμα που μπορεί να ταιριάζει στην περιγραφή. Το νοσοκομείο έλαβε εντολή από το Υπ. Υγείας να κάνει έρευνα, μετά από επιστολή που έστειλε η Γραμμή Ζωής ζητώντας να γίνει έρευνα.

Ενώ δεν έγινε ποτέ εξέταση DNA -η πιο ακριβής και ασφαλής μέθοδος- αλλά μόνο ταυτοποίηση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων!

https://www.youtube.com/watch?v=rBNzHtxS5FY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This