Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ολοκληρώθηκε το κοινωνικό πολυιατρείο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

Must Read

Χαρά, αλλά και διάχυτη συγκίνηση επικρατούσαν, προχθές, στα εγκαίνια του πλήρως εξοπλισμένου και εκσυγχρονισμένου κοινωνικού πολυιατρείου, το οποίο κατασκευάστηκε στην Αγία Παρασκευή, στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η σύζυγος, ο γιος και ολόκληρη η οικογένεια του αστυνομικού συντάκτη ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για τον δολοφονημένο Γιώργο Καραΐβάζ.

«Τα κατάφερες αγάπη μου! Με τη βοήθεια όλου του κόσμου ο Γιώργος μου θα προστατεύει παιδιά με ανάγκες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους, που με την αγάπη σας για το Γιώργο μου κάνατε πράξη αυτό το υπέροχο δημιούργημα. Όλοι μαζί ας συνεχίσουνε με οδηγό την αγάπη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδια μας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγός του Στάθα.

Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

Τα χρήματα για την κατασκευή του Πολυϊατρείου συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές του απλού κόσμου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα». Συνολικά συγκεντρώθηκαν 163.070 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This