Κυριακή 25/7/2021

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ολοκληρώθηκε το κοινωνικό πολυιατρείο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

Χαρά, αλλά και διάχυτη συγκίνηση επικρατούσαν, προχθές, στα εγκαίνια του πλήρως εξοπλισμένου και εκσυγχρονισμένου κοινωνικού πολυιατρείου, το οποίο κατασκευάστηκε στην Αγία Παρασκευή, στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η σύζυγος, ο γιος και ολόκληρη η οικογένεια του αστυνομικού συντάκτη ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για τον δολοφονημένο Γιώργο Καραΐβάζ.

karaivaz

«Τα κατάφερες αγάπη μου! Με τη βοήθεια όλου του κόσμου ο Γιώργος μου θα προστατεύει παιδιά με ανάγκες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους, που με την αγάπη σας για το Γιώργο μου κάνατε πράξη αυτό το υπέροχο δημιούργημα. Όλοι μαζί ας συνεχίσουνε με οδηγό την αγάπη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδια μας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγός του Στάθα.

Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

karaivaz4

Τα χρήματα για την κατασκευή του Πολυϊατρείου συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές του απλού κόσμου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα». Συνολικά συγκεντρώθηκαν 163.070 ευρώ.

karaivaz6

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ