Εξαιρετικά δυσοίωνη πρωτιά για τη χώρα μας: Έχουμε τους περισσότερους άνεργους νέους στην Ε.Ε.

Στο 38,2% το ποσοστό για το μήνα Μάιο

Must Read

Την ώρα που η κυβέρνηση δωροδοκεί με 150ευρα τους νέους 18-25 ετών μπας και τους «ψήσει» να… τσιμπηθούν με το -οποιοδήποτε- εμβόλιο, η Ελλάδα κατακτά για έναν ακόμη μήνα την πρωτιά στην ανεργία των νέων ανθρώπων μεταξύ των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ανεργία των νέων ανθρώπων στη χώρα μας έφτασε το Μάιο στα επίπεδα του 38,2%, ποσοστό που ήταν το μεγαλύτερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη δεύτερη θέση συναντάμε την Ισπανία με 36,9% ενώ την τριάδα κλείνει μία ακόμη μεσογειακή χώρα, η Ιταλία, με 31,7%. Διόλου τυχαία, οι τρεις αυτές χώρες είναι και οι μοναδικές που ξεπερνούν το  δυσοίωνο φράγμα του 30%.

Από την άλλη, τη μικρότερη ανεργία στους νέους παρουσιάζει η Πολωνία με 7,4% ενώ εξαιρετικές επιδόσεις καταγράφουν τόσο η Γερμανία, όσο και η Τσεχία (7,5%).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This