Ξεσπά η ξαδέρφη της Άννας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της: «Σήκωνε χέρι μπροστά στο παιδί» (video)

Must Read

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την στυγερή γυναικοκτονία στη Δάφνη που «πάγωσε» ξανά το πανελλήνιο, λίγο μετά τις δολοφονίες των Καρολάιν και της Γαρυφαλλιάς.

Η οικογένεια της 31χρονης Άννας προσπαθεί να βρει το κουράγιο να συνειδητοποιήσει ότι αγαπημένη τους είναι νεκρή, ενώ ταυτόχρονα ζητούν δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία του δράστη που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους.

«Όρμηξα και της κάρφωσα το μαχαίρι στο λαιμό ενώ κοιμόταν» – Έτσι σκότωσε την 31χρονη ο συζυγοκτόνος στη Δάφνη

Η ξαδέρφη της νεαρής γυναίκας που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη αναφέρει μιλώντας στον Alpha οτι ο 40χρονος είχε βίαιη συμπεριφορά και βίαια ξεσπάσματα μπροστά στο 8χρονο παιδί τους: «Τον φοβόταν. Τον φοβόταν πολύ. Είχε βίαια ξεσπάσματα προς εκείνη και μπροστά στο παιδί. Σήκωνε χέρι. Είχε πολύ χέρι. Έλειπε το μαχαίρι από την επιχείρηση το επόμενο πρωί, το πιο κύριο απ’ολα. Ήταν πολύ ζηλιάρης. Δεν ήθελε να ξέρει ότι η Άννα θα φύγει κάποια στιγμή. Δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους του ότι θα χωρίσει από την Άννα» δήλωσε.

«Αγαπημένη αστυνομία όταν την σφάξει θα ενημερώσω πρώτα τα κανάλια» – Συγκλονίζει η καταγγελία γειτόνισσας του γυναικοκτόνου

Από πλευράς του ο αδερφός του θύματος αναφέρει ότι η οικογένεια δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα περνούσε η 31χρονη: «Εμάς δεν μας έδειχνε κάτι τέτοιο, ότι τρέχει κάτι τέτοιο στο σπίτι, αλλιώς θα την είχαμε πάρει».  Μάλιστα τονίζει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο: «Το είχε μελετήσει όλο αυτό. Απ’ότι φαίνεται ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό, για να το κάνει το πρωί, να πάει στην αδερφή του, μετά να πάει να παραδοθεί, πρέπει να το είχε προμελετήσει. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και έλα ήρθα και σε σκότωσα. Δεν πάει έτσι» αναφέρει, ενώ ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και ισόβια ποινή.

https://www.youtube.com/watch?v=wPTAavwmBmg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This