Αιφνίδιος θάνατος στρατιωτικού στη Μυτιλήνη

Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Must Read

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το Σάββατο 38χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr ο άτυχος άνδρας βρέθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας, μετά από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν, καθώς εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού του αντικρίζοντας τη σορό του 38χρονου Επιλοχία που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης. Δηλαδή ήταν νεκρός εδώ και μέρες ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα καθορίσει την ακριβή μέρα θανάτου του.

Σύμφωνα με τις ίδες πηγές, ο Επιλοχίας που ήταν ανεμβολίαστος, πριν από πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης, εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε rapid test για κορωνοϊό στο οποίο βρέθηκε αρνητικός. Παρόλα αυτά οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη. Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This