Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από την κεντρική πύλη της ΔΕΘ (video)

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη εν όψει της ΔΕΘ

Must Read

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, έξω από την κεντρική είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης (πλατεία ΧΑΝΘ) λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 85ης Έκθεσης.

Κρατώντας πανό, ζήτησαν να ικανοποιηθούν μία σειρά από αιτήματα, όπως η ενίσχυση αστυνομικών υπηρεσιών της πόλης με προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Οι διαμαρτυρόμενοι σχημάτισαν ένα τεράστιο «θα» με τα πανό στο χώρο, μπροστά στην πύλη της ΔΕΘ.

«Παλεύουμε με την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία σας» αναγράφεται σε ένα από τα πανό, ενώ σε ένα άλλο: «Με sms και ευχαριστώ εμπαίζετε το αστυνομικό προσωπικό».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, έκανε λόγο για «επίπλαστη υπεραστυνόμευση» στην πόλη λόγω της Έκθεσης που «δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης όσον αφορά την αστυνόμευση της πόλης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This