Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ντόρας: «Παρασκευή το γέννησα, Παρασκευή το έθαψα το παιδί μου» (video)

Συγκλονιστική και αποκαλυπτική μια ημέρα μετά την κηδεία η μητέρα της 32χρονης που την εκτέλεσε εν ψυχρώ ο πρώην σύντροφός της

Must Read

Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης Ντόρας Ζαχαριά που δολοφονήθηκε άνανδρα από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. Σήμερα, μια ημέρα μετά την κηδεία, μαζί με την άλλη της κόρη πήγε στο σημείο όπου έπεσε νεκρή η κοπέλα και άφησε ένα λουλούδι και ένα κερί. «Αχ καρδούλα μου τι σου έκαναν», κατάφερε να ψελλίσει εκεί…

Πολύς κόσμος σπεύδει επίσης στο σημείο της δολοφονίας για να αφήσει ένα λουλούδι και να δείξει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Ο δολοφόνος της Ντόρας ετοίμαζε «σατανικό» άλλοθι (video)

https://youtu.be/7pgvbT9WW9s

Μίλησε στον Alpha για το παιδί που έχασε η μητέρα της Ντόρας: «Είδατε τι παιδί έχω; Είδατε τι παιδί έχω χάσει; Είδατε τι άγγελο, τι μυαλό! Τι προσωπικότητα είχα! Πετούσα με αυτό το παιδί».

Όπως είπε, η Ντόρα διαπίστωσε την προβληματική προσωπικότητα του δολοφόνου της, όταν έμεινε μαζί του κι έτσι αποφάσισε να τον εγκαταλείψει: «Όταν πήρε είδηση ότι αυτός έσβησε τις φωτογραφίες και αυτά εκεί λέει το παιδί ‘εδώ πρόκειται για ένα ψυχασθενή. Έχεις θέμα. Δεν θέλει να υπάρχει παρελθόν πριν από εμένα. Να έχω παρελθόν’. Κατάλαβε το παιδί και είπε’ φτάνει πια’».

Η τραγική μητέρα συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Όταν είχε χωρίσει και έλεγε αυτά που έκανε, πως λειτουργούσε αυτός ο άνθρωπος, τι έλεγε, πως έπραττε και τα έλεγε σε κάποιους ανθρώπους και έλεγαν ‘Ντόρα τη γλίτωσες. Ξέρεις που μπορεί να, αν σε βρίσκανε με αυτόν τον άνθρωπο’. Το παιδί απλά είπε ‘τελειώσαμε, εγώ δεν συνεχίζω μαζί σου. Φεύγω, φεύγω’. Κι έφυγε».

Η απαρηγόρητη μητέρα του θύματος ξεσπά: «Έκανε παράπονα το παιδί μου στην αδελφή του κάποια στιγμή, βγαίνει από το δωμάτιο και λέει «τι έκανες; Τι κάνεις; Η Ντόρα θέλει τον χώρο της, θέλει την ελευθερία της, θέλει να κοιμηθεί όποτε θέλει να κοιμηθεί, να ξυπνήσει όποτε θέλει να ξυπνήσει, να βγει όποτε θέλει. Το θέμα είναι ότι το παιδί έφυγε αμέσως. Δηλαδή είδε αυτά τα πράγματα και αμέσως λέει «φεύγω». Η Ντόρα ήταν 31..τα 32 είναι 17 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδί μου. Παρασκευή το γέννησα, Παρασκευή το έθαψα.. έτσι απλά…».

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος ο δράστης αντέδρασε όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν και έσβησε όλες τις φωτογραφίες της από το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τότε, λίγο καιρό πριν τη δολοφονία, ήταν η πρώτη φορά που την απείλησε.

«Της έστειλε μήνυμα ότι ‘επειδή με πλήγωσες θα κάνω κάτι που θα πληγωθείς κι εσύ’.  Την επόμενη μέρα, όλη της η ζωή, σε φωτογραφίες, βίντεο, ότι είχε, είχε σβηστεί», αποκάλυψε η μητέρα της Ντόρας.

Και πρόσθεσε ότι ο δράστης προσπαθούσε να κρύψει από την κόρη της τον βίαιο τρόπο συμπεριφοράς του, αυτόν που είχε εκδηλώσει τόσο στην πρώην σύζυγο, όσο και σε άλλες γυναίκες: «Δεν ήθελε, ήταν αντίθετος να ανεβάζουν φωτογραφία. Δηλαδή τόσο καιρό που ήταν μαζί, από τον Δεκέμβριο, τέλη Δεκεμβρίου που ξεκίνησε αυτή η σχέση, δεν ήθελε να ανεβάσουν φωτογραφία. Κοινή φωτογραφία. Είχε παρελθόν και κάποιος θα έλεγε ‘είσαι με αυτόν τον άνθρωπο;’ Οπότε θα μάθαινε η Ντόρα για το ποιόν του».

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια στα αγγελούδια»

Τόσο η Κατερίνα Ζαχαριά, όσο και ο σύζυγός της Τριαντάφυλλος, ευχαρίστησαν μέσω του Star τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης, μετά την τραγική είδηση της δολοφονίας του παιδιού τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου για τον χαμό της αγαπημένης μας κόρης της Ντόρας. Σας ευχαριστώ…», είπε ο κ. Ζαχαριάς.

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια στα αγγελούδια. Θα φωτίσει άλλες ψυχούλες εκεί ψηλά. Ο άγγελος θα φωτίζει αλλά αγγελούδια. Θα είναι η αγαπημένη δασκάλα όπως ήταν και εδώ», λέει η μητέρα της 32χρονης εκπαιδευτικού.

https://youtu.be/FvH_Qz2tIzU

«Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να παίρνει τη ζωή ενός άλλου;»

«Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς μας πώς γίνεται ένας άνθρωπος να παίρνει τη ζωή ενός άλλου. Όταν κατάλαβε ότι την πιέζει αποφάσισε να τον χωρίσει», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του OPEN αλλά και στον ΑΝΤ1 ξαδέρφη του θύματος για τον δράστη και πρόσθεσε:

«Όταν σου λέει δε θα φας μόνη σου, θα φάμε μαζί, δε θα δεις τηλεόραση μόνη σου, θα έρθεις να κοιμηθούμε μαζί. Μια μέρα που αυτός αφού ήρθε σπίτι να ζητήσει τον λόγο γιατί η Ντόρα να τον χωρίσει, με πήρε τηλέφωνο (σ.σ. το θύμα) και μου τα είπε όλα και της λέω: ‘ρε Ντόρα δεν είναι στα καλά του’ και μου λέει ‘Μαρία το ξέρω, δεν θα ξαναγυρίσω’».

https://youtu.be/BD9TsJaPUL4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This