Νίκος Κουρής-Θεοδωράκης: «Θα αποδείξω με τεστ DNA ότι είμαι γιος του Μίκη» (video)

Μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου

Must Read

Μέχρι αύριο το πρωί, το Πρωτοδικείο Αθηνών θα ανακοινώσει την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για το αίτημα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη να απαγορευθεί στον Νίκο Κουρή-Θεοδωράκη να χρησιμοποιεί το επίθετο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και πατέρα της.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη που κινήθηκε νομικά κατά του Νίκου Κουρή που χρησιμοποιεί το επίθετο του εκλιπόντος, υποστηρίζοντας πως είναι γιος εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη και της τότε οικιακής βοηθού του Αλεξάνδρας Σαμοΐλη, εμφανίστηκε στα δικαστήρια με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο ο οποίος την εκπροσωπεί.

Το παρόν στο Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε και ο ίδιος ο Νίκος Κουρής -Θεοδωράκης ο οποίος δήλωσε εξερχόμενος: «Καλώ την Μαργαρίτα να μελετήσει το τραγούδι του ”νεκρού αδερφού” που έχει γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης. Δεύτερον να ψάξει στο σπίτι να βρει χειρόγραφο που έχω αφήσει ότι δεν με ενδιαφέρει η περιουσία του ούτε η δημοσιότητα. Για μένα πλούτος είναι ότι μου εμπιστεύτηκε το έργο του, μου έδωσε 4.000 τραγούδια του τα οποία με τη βοήθεια των συνεργατών του τα έχω διπλασιάσει και προσπαθώ να διαδώσω το έργο του παγκοσμίως. Ό,τι έκανα εδώ και 20 χρόνια σαν Νίκος Θεοδωράκης, το έκανα με τη συναίνεσή του. Το είχε αποδεχτεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ. Του είπα ότι είμαι γιος της Αλεξάνδρας, δεν το αμφισβήτησε, ήξερε πολύ καλά ποιος είμαι. Θα προχωρήσω σε επόμενα βήμα για αποδειχτεί με τεστ DNA» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This