Συνεχίζεται ο διασυρμός: Παραμένουμε στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ λόγω πανδημίας…

Πλήρη αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας καταλογίζει στην ελληνική κυβέρνηση το αμερικανικό κράτος

Must Read

Νέο ράπισμα για τη χώρα μας συνιστούν οι ανανεωμένες οδηγίες και ανακοινώσεις τόσο του CDC όσο και του State Department, που αποτρέπουν ευθέως τους αμερικανούς πολίτες από το να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα παραμένει στην «μαύρη» κατηγορία 4, με ανανεωμένη μάλιστα οδηγία που δίνει ξεκάθαρα την εντολή: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα». Η ανανέωση έγινε μόλις χθες, 4 Οκτωβρίου 2021.

Η ανανεωμένη οδηγία και ο χάρτης που περιλαμβάνει την Ελλάδα στις επικίνδυνες χώρες

Η κατηγορία 4 είναι η υψηλότερης επικινδυνότητας κατηγορία, που συνιστά αποτροπή ταξιδιού στη χώρα. Ακόμα και για τους πληρώσει εμβολιασμένους.

Πραγματικά ένα χτύπημα από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η προγενέστερη ανακοίνωση είχε προκαλέσει χτύπημα στον τουρισμό και μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων, κυρίως από εύπορους πελάτες. Κάποιοι πίστεψαν πως οι ΗΠΑ ήθελαν να αποτρέψουν ακριβώς τα ταξίδια λόγω τουριστικής περιόδου. Αυτό όμως πλέον δεν ισχύει.

Οι αμερικανοί πολίτες είναι εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σέβονται τις επίσημες ανακοινώσεις του κράτους, ειδικά όταν αφορούν τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και τα επίπεδα ασφαλείας.

Δείτε τις προηγούμενες ανακοινώσεις του Αυγούστου, που μόλις εχθές ανανεώθηκαν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This