Άνοιξαν τον τάφο της μάνας τους και ήταν άδειος! Στα δικαστήρια τα δυο αδέρφια (video)

Σάστισε η οικογένεια της νεκρής - Αθωωθήκαν οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν το 2018 δυο αδέρφια άνοιξαν τον τάφο της μητέρας τους προκειμένου να μεταφέρουν τα οστά της, όμως έμειναν σοκαρισμένοι όταν ανακάλυψαν ότι ο τάφος ήταν κενός!

Τέσσερα χρόνια μετά την ταφή της γυναίκας στη Θέρμη, η οικογένεια θέλησε να μεταφέρει τα οστά της στον τόπο ταφής της, ωστόσο στον μέσα τάφο δεν υπήρχε τίποτα.

Επί δύο χρόνια, η οικογένεια προσπαθεί να βγάλει άκρη με το συνέβη, ωστόσο οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου δεν είχαν καμία απάντηση. Τα δύο αδέρφια προχώρησαν σε μήνυση κατά των ιθυνόντων, με αποτέλεσμα η διευθύντρια των νεκροταφείων, ο προϊστάμενος και ο υπάλληλος ανακομιδής, να παραπεμφθούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

«Κάναμε όλες τις διαδικασίες και ανακαλύψαμε ότι ο τάφος ήταν άδειος. Ήταν σα να την χάσαμε δύο φορές» λένε τα δύο αδέρφια.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώους τους κατηγορούμενους χωρίς να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης. Άλλωστε το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού για την οποία κατηγορήθηκαν οι εκπρόσωποι του νεκροταφείου… έχει καταργηθεί.

https://vimeo.com/637001528

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This