Επεισόδια στην Κόρινθο: Ρομά έκλεισαν τον δρόμο και πετούν πέτρες στα περιπολικά (video)

Must Read

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, καθώς στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί οργισμένοι Ρομά οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου κατά την διάρκεια της άγριας καταδίωξης στο Πέραμα

Πριν από μερικές ώρες, οι Ρομά έκλεισαν την εθνική οδό στο 94χλμ, στο ύψος του Ζευγολατιού και στα δύο ρεύματα. Οι συγκεντρωμένοι στο σημείο φωνάζουν και κατηγορούν την αστυνομία για «έγκλημα μίσους», ενώ ταυτόχρονα ζητούν δικαίωση και απειλούν με αντίποινα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το KorinthosTv.gr, οι Ρομά καίνε λάστιχα και πετούν πέτρες κατά των περιπολικών που έχουν σπεύσει στο σημείο, προκαλώντας υλικές ζημιές στα οχήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις όλης της χώρας βρίσκονται σε συναγερμό καθώς φοβούνται εκτεταμένα επεισόδια, κυρίως στις περιοχές όπου στεγάζονται καταυλισμοί Ρομά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This