Με μάσκες οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Ξέσπασαν σε κλάματα μετά την απόφαση του δικαστηρίου (video)

«Θα είμαι δίπλα σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία» είπε η Ιωάννα

Must Read

Θέλοντας να συμπαρασταθούν στον γενναίο αγώνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, οι φίλες της εμφανίστηκαν σήμερα στο δικαστήριο, φορώντας λευκές μάσκες, όμοιες με αυτή που φοράει η ίδια για την θεραπεία της.

Βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου η Ιωάννα έπεσε στην αγκαλιά τους και όλες μαζί συγκινημένες ξέσπασαν σε κλάματα. Η Έφη Κακαράντζουλα που της επιτέθηκε με βιτριόλι προσπαθώντας να της καταστρέψει τη ζωή, κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία και δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Η ποινή της είναι 15 χρόνια κάθειρξη και ο εισαγγελέας πρότεινε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση, διότι η κατηγορούμενη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει και άλλα συναφή αδικήματα. Ωστόσο όπως υπολογίζεται, σε περίπου 5 χρόνια η Έφη θα είναι ξανά ελεύθερη.

«Η απόφαση έρχεται να με επιβεβαιώσει ότι η κατηγορούμενη σκοπό είχε να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι να τη βλάψει. Προσωπική δικαίωση, ναι. Νομίζω ότι η απόφαση δε θα αλλάξει ούτε στο Εφετείο» δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας ωστόσο εξέφρασε ανησυχία για την απευλευθέρωση της βιτριολίστριας η οποία δεν θα αργήσει να βγει από τη φυλακή: «Φοβάμαι όταν θα βγει η κατηγορούμενη. Λογικά, περίπου σε 5,5 χρόνια θα είναι εκτός των φυλακών, αφαιρουμένου του χρόνου που έχει κρατηθεί προσωρινά» σημείωσε ο δικηγορος.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τις φίλες της που έδωσαν το παρόν φορώντα μάσκες για να της συμπαρασταθούν: «Είναι ένας τρόπος να μου συμπαρασταθούν και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαζί μου και θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση μου και τους ευχαριστώ πολύ» είπε η ίδια η Ιωάννα.

Υπογράμμισε επίσης την αποφασιστικότητά της πως θα είναι «δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί». Σε ό,τι αφορά την απόφαση του Δικαστηρίου, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαρίστησε την Ελληνική Δικαιοσύνη. Στη συνέχεια, ανέφερε πως τώρα θα επικεντρωθεί μόνο στην αποκατάσταση της υγείας της και να συνεχίσει τον αγώνα της. Τέλος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τους δύο δικηγόρους της, την Ελληνική Αστυνομία, τους γιατρούς της, την οικογένειά της και τους φίλους της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This