Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες που εκβίαζαν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου (video)

Προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση παρήγγειλε ο εισαγγελέας

Must Read

Ελεύθεροι ενόψει διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της φερόμενης εκβίασης σε βάρος του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι απαιτούσαν 40.000 ευρώ για να μην δημοσιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό με στιγμές της ιδιωτικής του ζωής, το οποίο κατείχαν ύστερα από παρακολούθηση που είχε προηγηθεί.

Στην παρούσα φάση δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον των τριών συλληφθέντων καθώς ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης παρήγγειλε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί εν συνόλω η εις βάρος τους αποδιδόμενη δράση και στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.

Από τους τρεις συλληφθέντες κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα βρεθούν στο μικροσκόπιο της προκαταρκτικής έρευνας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις όλων όσων εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με το νομικό σύμβουλο του κ. Τσακίρη, Πάρι Σπυράτο, μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν είναι δύο ιδιωτικοί ερευνητές, 66 και 46 ετών, αλλά και μία 22χρονη, που τον τελευταίο καιρό φέρονται να είχαν γίνει σκιά του δημάρχου καταγράφοντας την ιδιωτική του ζωή «με σκοπό είτε να αποσπάσουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα είτε να του προκαλέσουν πολιτικό κόστος».

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του δημάρχου είπε ότι οι συλληφθέντες κατονομάζουν ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης αυτοδιοικητικό και πολιτικό αντίπαλο του κ. Τσακίρη. Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This