Χίος: Φίλαθλος με έμφραγμα μεταφέρθηκε σε καρότσα!

Αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα Κοινότητας για να βρουν απινιδωτή

Must Read

Αγώνας δρόμου δίνεται για να σωθεί από το έμφραγμα που υπέστη φίλαθλος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Τα προβλήματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια ανέδειξε το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη φίλαθλος και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας ποδοσφαίρου του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου Συκούση στη Χίο.

Αφού ολοκληρώθηκε ο κυριακάτικος αγώνας στο χωριό Καλαμωτή, όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο, ο φίλαθλος υπέστη έμφραγμα κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Συγκεκριμένα οδηγούσε και τράκαρε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος συγχωριανοί του, καθώς και ο πρόεδρος της Ομάδας του Ατρομήτου, Μανώλης Καραμούζος, που είναι νευρολόγος και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα ο προπονητής της μονάδας, Μίμης Γιοβανάκης, τυγχάνει και διασώστης του ΕΚΑΒ, ενώ υπήρχε και νοσηλεύτρια από την ομάδα της Καλαμωτής.

«Ξεκινήσαμε και του κάναμε τεχνητή αναπνοή», μας είπε ο κ. Καραμούζος, που νωρίτερα ο 55χρονος συνεργάτης του, είχε παραπονεθεί για αδιαθεσία στο στομάχι. Στην αναζήτηση απινιδωτή, που σύμφωνα με τον χάρτη που είχε παρουσιάσει πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Χίου έπρεπε να βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, κατέληξαν στο Γραφείο της Κοινότητας. Χρειάστηκε δε να σπάσουν την πόρτα αφού ήταν κλειδωμένη για να τον πάρουν.

Έχοντας ανακτήσει σφυγμούς και πίεση τον μετέφεραν άμεσα στο κοντινό Κέντρο Υγείας στο Πυργί, απέχει 7,5 χιλιόμετρα περίπου, τοποθετώντας τον σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο πλέον μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Παραμένει διασωληνωμένος, αλλά χαρακτηρίζεται σταθερή η κατάστασή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This