Μετά από 8 ώρες εξετάστηκε μια 15χρονη με 41 πυρετό στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

H μητέρα της δεν έβρισκε rapid test στο φαρμακείο και η μικρή έπρεπε να περιμένει ενώ ψηνόταν στον πυρετό

Must Read

Μια απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε ένα 15χρονο κορίτσι στην Κρήτη, το οποίο ψηνόταν στον πυρετό, ωστόσο οι γιατροί δεν το εξέταζαν επειδή η μητέρα του δεν είχε υποβληθεί σε rapid test.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα στο radiolasithi.gr, η κόρη της ανέβασε υψηλό πυρετό 40,7 και το πρωί της Κυριακής την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ανήσυχη καθώς στο παρελθόν είχε παρουσιάσε σοβαρά συμπτώματα μετά από ανάλογο περιστατικό.

Ωστόσο μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί ενημέρωσαν την ανεμβολίαστη μητέρα ότι δεν μπορούν να μπουν στο νοσοκομείο καθώς η 15χρονη θα έπρεπε να συνοδεύετεια από κάποιον που ενήλικο που έχει αρνητικό rapid test.

Όπως είναι γνωστό, τα νοσοκομεία δεν κάνουν rapid test σε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε η μητέρα της πήγε στο φαρμακείο το οποίο εφημέρευε εκείνη την ώρα. Εκεί όμως, η φαρμακοποιός την ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο τεστ και ότι θα περίμενε παραλαβή το απόγευμα.

Καθώς η ώρα περνούσε, ο πυρετός της 15χρονης ανέβηκε στο 41, και η μητέρα απελπισμένη ζήτησε από την 20χρονη κόρη της η οποία ήταν εμβολιασμένη να συνοδεύσει εκείνη την αδερφή της στο νοσοκομείο, γεγονός όπως που δεν έγινε δεκτό, καθώς στο νοσοκομείο τους ενημέρωσαν ότι η ανήλικη έπρεπε να συνοδεύεται από κηδεμόνα.

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, η μητέρα περίμενε να περάσουν οι ώρες μέχρι να φέρει rapid test το φαρμακείο και τελικά μετά από 8 ώρες και ενώ το παιδί της είχε ακατέβατο πυρετό, κατάφερε να μπει στο νοσοκομείο και η 15χρονη η οποία εξετάστηκε από γιατρό διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα.

Μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι η μητέρα, τονίζει ότι αντιλαμβάνεται και σέβεται πλήρως τα μέτρα κατά της πανδημίας, ωστόσο αυτή η δραματική κατάσταση με ένα παιδί να υποφέρει από υψηλό πυρετό και να μην εξετάζεται από τους γιατρούς, είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This