Δεν πήγε στην κηδεία ο γιος της 75χρονης που σφαγιάστηκε από τον βαφτισιμιό της – «Ήταν ένα τέρας» ξεσπά η αδερφή της

Δίπλα στο παιδί που έχασε πριν ενάμιση χρόνο κηδεύτηκε η άτυχη γυναίκα

Must Read

Με βουβό πόνο και απέραντη θλίψη αποχαιρέτησαν χθες συγγενείς και φίλοι την 75χρονη γυναίκα που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του 39χρονου βαφτισιμιού της, στον Βόλο.  Η ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία 75χρονη, η οποία είχε έντονη φιλανθρωπική δράση, δέχτηκε 42 μαχαιριές από τον 39χρονο, όταν αρνήθηκε να του δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ που της ζήτησε για να πληρώσει χρέη από παράνομο τζόγο.

Ο γιος της δολοφονημένης γυναίκας Γιάννης, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του γιατί δεν άντεχε την συναισθηματική φόρτιση που τον έχει καταβάλει. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η αδερφή της άτυχης γυναίκας, η οποία παρέμενε αμίλητη και «χαμένη» από το σοκ, ξέσπασε με λυγμούς: «Ήταν ένα τέρας» δήλωσε για τον 39χρονο βαφτισιμιό της αδερφής της.

Την ίδια στιγμή, οι ξαδέρφες της 75χρονης και η ανιψιά της, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν με τόσο φριχτό τρόπο τον άνθρωπό τους. Όπως λένε με θλίψη, «από την καλοσύνη της τα έπαθε όλα. Ηταν πολύ καλή γυναίκα, δοτική. Δεν της άξιζε τέτοιο τέλος».

Η 75χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, και ετάφη δίπλα από τον γιο της Νίκο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από ενάμιση χρόνο, ταλαιπωρημένος από παθολογικά προβλήματα. Την ίδια στιγμή, το άλλο της παιδί, ο Νίκος, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ζήτησε από τους συγγενείς του να τον οδηγήσουν στον τάφο της μητέρας του, όταν θα έχουν φύγει όλοι. Για εκείνον η μητέρα του ήταν ο άγγελος του, που επί χρόνια ολόκληρα τον φρόντιζε και τον βοηθούσε.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος δράστης, ο οποίος κατηγόρησε τα… ναρκωτικά για τις αποτρόπαιες πράξεις του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This