Τραγωδία στην Κρήτη: Πως πνίγηκε μέσα στην δεξαμενή με τον μούστο 50χρονος θείος με τον 16χρονο ανιψιό του

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του άτυχου Χρήστου και αδερφός του 50χρονου, ο οποίος ήταν εκείνος που τους βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τους στη δεξαμενή.

Must Read

Ανείπωτη θλίψη έχει σκεπάσει από χθες στην κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας του Ηρακλείου έπειτα από την είδηση ότι ο 50χρονος Μαρίνος Γ. και ο 16χρονος ανιψιός του Χρήστος Γ. βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς πνίγηκαν μέσα σε χώρο με δεξαμενές μούστου.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, όταν θείος και ανιψιός εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού μαζί σε πλαστική δεξαμενή δέκα τόνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του creta24.gr ο 50χρονος άνδρας ήταν γνωστός έμπορος αγροτικών ειδών της περιοχής.

Ο 16χρονος νεαρός ήταν γιος του αδελφού του 50χρονου και έμεναν όλοι μαζί στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Ο αδικοχαμένος Μαρίνος διατηρούσε ένα καζάνι για προσωπική χρήση στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους, όπου έγινε και το τραγικό συμβάν.

Όλα δείχνουν πώς στη δεξαμενή, η οποία περιείχε μούστο που έφτανε σε ύψος το μισό μέτρο, έπεσε πρώτος ο άτυχος νεαρός. Ο 50χρονος θείος του στην προσπάθειά του να τον πιάσει έπεσε και εκείνος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ο θείος του νεαρού αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Ο 16χρονος νεαρός έχει ένα δίδυμο αδερφό, ο οποίος άρχισε να ανησυχεί όταν άνθρωπος με τον οποίον έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό, για αρκετή ώρα δεν έδινε σημεία ζωής. Έτσι λοιπόν ο αδερφός του 16χρονου Χρήστου επικοινώνησε αμέσως με τον πατέρα τους.

Να σημειωθεί πως το σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική υπηρεσία με την ΕΜΑΚ αλλά και η αστυνομία. Για να απεγκλωβιστούν οι δύο άντρες χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, όμως δυστυχώς για εκείνους ήταν πολύ αργά. Θείος και ανιψιός μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του άτυχου Χρήστου και αδερφός του 50χρονου, ο οποίος ήταν εκείνος που τους βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τους στη δεξαμενή.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν σήμερα τους δύο άνδρες που έφυγαν τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η κηδεία τους θα τελεστεί στις 15:00 από τον ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This