Οργή κατά Μητσοτάκη στην Κοζάνη! Ανελέητο ξύλο στους διαδηλωτές

Ξύλο και χημικά για να μην δυσαρεστηθεί ο πρωθυπουργός

Must Read

Με ξύλο και χημικά επιχείρησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ να «πνίξουν» την οργή των κατοίκων της Κοζάνης που επεφύλασσαν «θερμή» υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας όπου θα έφτανε ο πρωθυπουργός για να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες. Μάλιστα κρατούσαν στα χέρια τους μαύρες σημαίες και στεφάνια προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Ωστόσο οι ισχυρές δυνάμεις στο ΜΑΤ που έσπευσαν να κρατήσουν μακριά το συγκεντρωμένο πλήθος προκειμένου να μην δυσαρεστηθεί ο Μητσοτάκης, έκαναν χρήση χημικών και χρησιμοποιήσαν τα γκλοπ τους κατά των πολιτών που προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό, και να προσεγγίσουν το κτίριο της Περιφέρειας.

Αρκετή ώρα αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος με σπορ ντύσιμο, ενώ οι πολίτες συνέχισαν την διαμαρτυρία τους στη βροχή. 

Mιλώντας στο Kozan.gr, οι διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν τη στάση της αστυνομίας, με τα επεισόδια και τη ρίψη δακρυγόνων: «Ας έβγαζαν απόφαση να φύγουμε από τον νομό μια και θα ερχόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης» δήλωσαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This