Εκτός πραγματικότητας η τηλεγιατρός, Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι κλαίνε μετανιωμένοι»

Η υποχρεωτικότητα στρέφει τους πολίτες στο αντίθετο αποτέλεσμα

Must Read

Ασταμάτητος ο εφιάλτης της πανδημίας, με το ΕΣΥ να έχει ήδη καταρρεύσει και τους τηλεγιατρούς αντί να δίνουν τη δική τους μάχη στα νοσοκομεία, ντύνονται, βάφονται και στολίζονται για να βγουν στα τηλεοπτικά πάνελ να στοχοποιούν και να κριτικάρουν όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο!

Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι κλαίνε μετανιωμένοι» 

Και ενώ η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που εφάρμοσε το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού μετά του προστίμου των 100 ευρώ στις ηλικίες άνω των 60 ετών, όλα δείχνουν ότι οι δικτατορικές τακτικές καλά κρατούν με το «παράθυρο» της επέκτασης της υποχρεωτικότητας να ανοίγει και δια στόματος, Γιάννη Οικονόμου. Το «αναγκαίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, δια της βίας, μετατράπηκε σε… υποχρεωτικό.

«Υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε μετανιωμένοι, αποδίδουν την πράξη τους να μην εμβολιαστούν σε κάποιο συγγενικό η φιλικό πρόσωπο και κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν», σημείωσε η Ματίνα Παγώνη για τους ανεμβολίαστους.

«Αυτά τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας για να ξέρουμε τι γίνεται είναι ότι, περιμένουμε σε μια εβδομάδα να μας πουν αν καλύπτεται η παραλλαγή Όμικρον από το εμβόλιο», τόνισε η κ. Παγώνη σχολιάζοντας πως οι εταιρείες είναι έτοιμες να βγάλουν εμβόλιο και για την παραλλαγή Όμικρον.

«Η Όμικρον έχει ένα στοιχείο παραπάνω από τη Δέλτα και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί, ότι έχει 32 μεταλλάξεις αυτό στην πρωτεΐνη της ακίδας είναι λίγο δύσκολο δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί. Προς το παρόν όμως τα στοιχεία που έχουμε και από το εξωτερικό την περνάνε σαν γρίπη», ανέφερε για το νέο στέλεχος.

«Τα παιδιά δεν μπορούμε να τα κλείσουμε στο σπίτι όταν έχουμε εμβολιάσει το 67% του πληθυσμού», ανέφερε η κ. Παγώνη για το κλείσιμο των σχολείων

«Βλέπω συναδέλφους να τρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο, ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές και άνθρωποι που δίνουν αγώνα να επιβιώσουν και οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι», ανέφερε ο Πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν αμετάπειστοι και δεν μετράει ο λόγος των επιστημόνων που καθημερινά ακούν και διαβάζουν για να αλλάξουν γνώμη», κατέληξε ο κ. Τσαβλής.

Διαβάστε ακόμα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Επεκτείνεται η τιμωρητική μέθοδος – Όλα τα νέα δεδομένα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This