Η μεγάλη μάχη του Γιώργου Τράγκα: «Η κατάσταση είναι επικίνδυνη για υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων»

Η ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ΚΕΛΑΝ.

Must Read

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι Γιώργος Τράγκας.

Το βράδυ της Πέμπτης έπαθε έμφραγμα και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν stents. Όπως ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΛΑΝ Πάρις Κουρτζίδης, «η κατάσταση είναι επικίνδυνη για υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This