Έκαψαν βιβλία του Τριβιζά στη Χαλκίδα: «Δεν θα κάτσω μέσα κύριε Τσιόδρα»

Γονείς αρνητές τα έβαλαν με τα... βιβλία

Must Read

Με διαμαρτυρίες για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, γονείς αρνητές συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκίδα προκειμένου να ρίξουν στην πυρά… βιβλία, μάσκες και rapid test…

Στο στόχαστρο των γονέων αρνητών μπήκε το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, το οποίο όπως ανέφεραν μοιράστηκε στα σχολεία προκειμένου να κάνουν προπαγάνδα στα μικρά παιδιά, λέγοντάς τους να μην πλησιάζουν τους ηλικιωμένους παππούδες τους για να μην τους κολλήσουν κορωνοϊό.

«Ότι ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να έχουμε έξω από το σπίτι μας και εμείς να καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;» διαμαρτύρεται ένας από τους γονείς, στο βίντεο που δημοσίευσε το evoiathema.gr.

Στη συνέχεια, ο ίδιος φαίνεται να βάζει φωτιά στο παιδικό βιβλίο και να καλεί τους υπόλοιπους που βρέθηκαν στη συγκέντρωση, να κάψουν με τη σειρά τους ό,τι θέλουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This