Τραγωδία στην Πάτρα: Η μάνα πέθανε από κορωνοϊό και η κόρη αυτοκτόνησε!

Έκανε βουτιά θανάτου από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας!

Must Read

Φρικτό τέλος στην ζωή της έβαλε, τα ξημερώματα, μια 40χρονη γυναίκα στην Πάτρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή και μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην μέση του δρόμου, στην συμβολή των οδών Θερίσσου και Ιωνίας, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, κάνοντας βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου διαμερίσματος της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, καθώς δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας της.

Όπως ανέφεραν συγγενικά της πρόσωπα, είχε χάσει την μητέρα της πριν λίγες ημέρες από κορωνοϊό, ενώ ο πατέρας της είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Το πτώμα της εντοπίστηκε στις 05.15 και άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This