Ξεχωριστό το εορταστικό μήνυμα της προέδρου του Αρείου Πάγου στους δικαστές

Must Read

Πραγματικά ξεχωριστό ήταν το ευχετήριο μήνυμα της προέδρου του Αρείου Πάγου Μαρίας Γεωργίου στους δικαστές. Το παραθέτουμε αυτούσιο:

ΜΗΝΥΜΑ -ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ  ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δεκέμβριος 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι!

Σε λίγες ημέρες αρχίζει το νέο έτος 2022. Ας του χαμογελάσουμε!…. μήπως και συμβεί το θαύμα.., έριδες, η εγκληματικότητα και άλλα συναφή, μειωθούν κι εντεύθεν περιορισθούν σε ανεκτά πλαίσια οι υποχρεώσεις μας.

Γνωρίζω είναι ουτοπία… αφού τα πινάκια, τα εκθέματα είναι ήδη υπερφορτωμένα και σε ορισμένα Ειρηνοδικεία χιλιάδες υποθέσεις υπερχρεωμένων περιμένουν προσδιορισμό. το χαμόγελο είναι έκφραση αισιοδοξίας που είναι πηγή μόνο καλών.

Καθυστέρησα την λόγω των ημερών επικοινωνία μαζί σας γιατί αναζητούσα ευχές που ν’ αγγίζουν τον καθένα σας και νάναι πραγματοποιήσιμες, γεγονός όχι εύκολο, αφού γνωρίζω το μέγεθος και τη σημαντικότητα των από το λειτούργημά μας υποχρεώσεων σας.

Με τη σκέψη πως η πραγματοποίηση των ευχών εξαρτάται κυρίως από την προσωπικότητα του καθενός από εμάς και την ικανότητά του να αντλεί δύναμη από τη θεσμική του θέση που είναι τόσο σημαντική για τις ζωές των άλλων (όσων διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις τους) συναισθανόμενοι ότι το λειτούργημά μας είναι απαιτητικό αλλά συνάμα υπέροχο!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Υγεία, Αισιοδοξία, Γαλήνη και Ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή σας, ικανοποίηση και χαρά από την άρτια εκπλήρωση των από το λειτούργημά σας υποχρεώσεων.

Έχετε την ειλικρινή συμπαράστασή μου, επιθυμώ δε και τη δική σας σε εμένα αφού ανεξάρτητα από τον βαθμό του καθενός μας, είμαστε όλοι συνάδελφοι.

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
Μαρια Γεωργίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This