Άγιος Βασίλης με jet ski μοίρασε δώρα σε παιδιά στην Πρέβεζα

Must Read

Λίγες ώρες πριν μας αφήσει το 2021, ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνισή του στην παραλία του Μονολιθίου, στην Πρέβεζα με σκοπό να μοιράσει τις ευχές του και…όχι μόνο!

Βέβαια, δεν κατέβηκε από κάποια καμινάδα όπως τον θέλει η παράδοση, αλλά έφτασε…στην παραλία του Μονολιθίου με jet ski!

Κάνοντας μερικές βόλτες στην θάλασσα με το jet ski μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών, τα οποία έτρεξαν από κάθε μεριά της παραλίας, στο σημείο όπου εκείνος βγήκε στην ακτή. Η μέρα ήταν ιδανική και το γεγονός πως πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την παραλία για την μεσημεριανή τους βόλτα ευνόησε τα σχέδια του Άγιου Βασίλη του Μονολιθίου, ο οποίος ήταν γεμάτος με δώρα.

Με την μουσική συνοδεία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας που βρέθηκαν στο Μονολίθι, ο Άγιος Βασίλης βγαίνοντας στην παραλία μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς του φίλους που εντυπωσιάστηκαν από την αυτή την απρόσμενη συνάντηση.

Ο Άγιος Βασίλης αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία, σε όλους τους Πρεβεζάνους, αποχαιρέτησε μικρούς και μεγάλους και ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά για την επόμενη χρονιά στην ίδια παραλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This