Συγκλονίζει η 31χρονη που έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού στον Άγιο Παντελεήμονα: «Πίστευα ότι εγώ φταίω»

«Οι γνωστοί μου έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι για μένα, αλλά δεν ήθελα να τους ακούσω»

Must Read

Την ώρα που ο 34χρονος Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο την σύντροφό του και την ξυλοκοπούσε σε live μετάδοση στο Facebook δηλώνει μετανιωμένος, το θύμα της υπόθεσης, η 31χρονη κοπέλα που την Πρωτοχρονιά έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, μιλάει για την εμπειρία αυτή, εκφράζοντας τον φόβο της.

«Μόνο τη χτύπησα. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος, γιατί δεν βρεθήκαμε με τη σύντροφό μου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εκείνη βγήκε μόνη της, δεν απαντούσε στις κλήσεις μου και ανέβαζε βίντεο στο Facebook από την έξοδό της, γεγονός που με στεναχώρησε. Δηλώνω μετανιωμένος για την πράξη μου και ζητώ συγγνώμη», είχε πει στον ανακριτή ο Αιγύπτιος.

Η Άννα, το θύμα ξυλοδαρμού, εξήγησε ότι στο παρελθόν ο δράστης την έχει ξαναχτυπήσει και την είχε κλειδώσει. «Πίστευα ότι θα αλλάξει, ότι εγώ φταίω… αλλά κοιτάτε που έχουμε φτάσει. Οι γνωστοί μου έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι για μένα, αλλά δεν ήθελα να τους ακούσω», είπε, τονίζοντας πως εξακολουθεί να νιώθει φόβο.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι τον 34χρονο τον αγαπούσε και τον άντεξε γιατί πίστευε ότι θα  άλλαζε στο μέλλον αλλά μάταια. «Ο ταξιτζής πιστεύω δεν κατάλαβε τίποτα, επειδή δεν μπορούσα ούτε να φωνάξω ούτε να ζητήσω βοήθεια. Είχε κοντά στο σώμα μου το μαχαίρι του», είπε η Άννα, εξηγώντας ότι αυτό που θεωρεί ότι εξαγρίωσε τον δράστη ήταν το γεγονός ότι η ίδια γιόρτασε μόνη της την Πρωτοχρονιά.

Τα αδικήματα και η ποινή

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα να διώκεται για κακούργημα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Γώγο, για την πρώτη δίωξη η επαπειλούμενη ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15 χρόνια, ενώ για την αρπαγή της γυναίκας η επαπειλούμενη ποινή είναι γύρω στα 5 με 10 χρόνια.

«Τα αδικήματα είναι τέτοια που μπορούν να εξασφαλίσουν ποινή που μπορεί να τον αφήσουν στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Γώγος.

Μάλιστα, ο δικηγόρος εκτιμάει πως υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματά του στο παρελθόν και απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσουν είτε με τον ίδιο είτε με τις αρχές, προκειμένου να βοηθήσουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This