Θρήνος για τον θάνατο του 24χρονου Σάββα που «έσβησε» ξαφνικά ενώ κολυμπούσε 

Βυθισμένοι στο πένθος συγγενείς και φίλοι

Must Read

Αβάσταχτος είναι ο πόνος της οικογένειας του 24χρονου φοιτητή από την Λευκωσία ο οποίος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή ενώ κολυμπούσε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 24χρονος Σάββας Λάμπρου κολυμπούσε στην πισίνα όταν ξαφνικά ο ναυαγοσώστης συνειδητοποίησε ότι ο νεαρός αργούσε να βγει από το νερό. Ο ίδιος βούτηξε και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ναυαγοσώστης αλλά και το ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο έκαναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή, ωστόσο χωρίς ανταπόκριση. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

Η οικογένειά του αναμένει τις απαντήσεις τις ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του αναφέρουν ότι ο νέος ήταν υγιής και ότι είχε εμβολιαστεί πριν από μερικούς μήνες κατά του κορωνοϊού.

Για τον θάνατο του 24χρονου Σάββα, εξέδωσε ανακοίνωση το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ: «Η 7η Ιανουαρίου του νέου έτους μας βρήκε με μια είδηση που ράγισε τις καρδιές μας. Ο φίλος του Κινήματός μας και συναγωνιστής μας, Σάββας Λάμπρου, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 24 του χρόνια. Ως ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στους οικείους του.  Ο Σάββας παραμένει για εμάς ένας αγνός ιδεολόγος και ένας αδερφός. Είθε να δει από ψηλά το όνειρό του για Ένωση με τη Μάνα Ελλάδα να εκπληρώνεται και να χαρεί μαζί μας. Αδερφέ, να μας προσέχεις».

Την ίδια ώρα οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησαν με δική τους ανακοίνωση τον Σάββα που έφυγε τόσο νωρίς: «Μακάρι η 7η Ιανουαρίου να μην ξημέρωνε ποτέ.. Χάσαμε τόσο ξαφνικά και άδικα ένα πρωτοπαλίκαρο του συνδέσμου, ένα λεβέντη, ένα ξεχωριστό άνθρωπο, ένα έξυπνο και μάχιμο μάγκα από τους πιο εκλεκτούς.

Από τα μαθητικά συμβούλια του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, φοιτητής και μπροστάρης της ιδέας μας στην Αθήνα μέσω του αγαπημένου του συνδέσμου “CHAOS  CLUB ATHENS” για έναν σύνδεσμο που αγωνιζόταν και αγωνίστηκε με αυτοθυσία όσο πολύ λίγοι. Είχε όνειρα για το μέλλον του, για το μέλλον του συνδέσμου σε Αθήνα και Κύπρο και κυρίως για το μέλλον της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Οι καρδιές μας ράγισαν, ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ;” κυριαρχεί στις σκέψεις μας και ο πόνος βαραίνει τις ψυχές μας..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..  ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑ..».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This